10 tradiții de Crăciun ale familiei regale britanice, care pot fi preluate ușor

Dacă dorești să ai parte de sărbători regale nu este atât de imposobil! Tradițiile familiei regale sunt extraordinare și pot fi prealuate cu ușurință. Descoperă mai jos 10 tradiții de Crăciun ale familie regale.

1.Începe pregătirile din timp

Regina Elisabeta și asistenții ei încep pregătirile pentru Crăciun din avans – în august. La sfârșitul verii, deja lista cu felicitări și scrisori este pregătită. Regina semnează personal toate felicitările pentru rude, prieteni, parteneri politici ai regatului și alți oameni – regina semnează mai mult de 700 de scrisori. Desigur că nu ești obligat să faci și tu la fel, dar nu lăsa totul pentru ultima sută de metri.

2.Crăciunul este o sărbătoare de familie

familia regală- crăciunul

Familia regală are tradiții foarte frumoase de Crăciun, toată familia se adună la o masă festivă. Neapărat sunt făcute mai multe portrete de grup, darurile și dulciurile sunt și ele prezente. Crăciunul este un prilej de a revedea pe cei dragi, buneii și alte rude apropiate.

3.Crăciunul se sărbătorește în afara orașului

Elisabeta a II și familia ei mare merge mereu de Crăciun în afara orașului. Din 1988, cea mai mică proprietate suburbană a Reginei, Palatul Sandrigem, a fost considerat reședința de Crăciun. Ce tradiție frumoasă, departe de aglomerație. Imaginea ideală pentru sărbători: liniște, un foc ce arde în sobă sau șemineu, mult aer proaspăt.

4.Bucătarul personal alege un meniu select în fiecare an

Diversitatea este un atuu în familia regală. În fiecare an este un meniu diferit, acest obicei face amintirile diverse, atmosfera diversă și senzațiile neobișnuite. Dacă în fiecare an preparați aceleași feluri de mâncare, riscați să fiți banali.

5.Crăciun sportiv

Familia regală mereu are un program sportiv pentru sărbători, fie aleg să călărească sau joacă fotbal cu toată familia. Pentru regiunile noastre puteți opta pentru patinuar, saniuș sau orice altceva. Important ca toată familia să fie implicată. Acestea sunt amintiri prețioase și clipe de neuitat alături de cei dragi.

6.În familia regală este interzis să oferi daruri de lux

Prioritate au lucrurile minore, dar cu încărcătură emoțională profundă. Această tradiție este ușor de preluat. Încearcă în acest an să oferi daruri simple, care să emoționeze pe cei dragi, să le provoace zâmbetul și starea de bine. Fii original și inventiv.

7.Dress cod

Familia regală are un dress cod strict, bărbații sunt toți la patru ace și costume elegante, iar femeile cu rochii de lux. Este o idee foarte frumoasă să implicați un dress cod pentru masa de sărbătoare.

8.Meniul este în limba franceză

Acest obicei straniu, conferă solemnitate și eleganță mesei festive. Puteți utiliza o alternativă, de exemplu, să creați un meniu personalizat, înfrumusețat, poate și anumite poze cu familia. Acest obicei simplu poate transforma o simplă masă într-un eveniment deosebit.

9.Distracție

Distracția regală este mai diferită decât a noastră. Familia poate urmări un film vechi împreună, poate colecta un puzzle uriaș împreună sau se poate delecta cu diverse jocuri de masă.

10.Prelungirea sărbătorii

Nuștiu din ce considerente la noi este invers. Toți împodobesc bradul din luna noiembrie și după Crăciun deja casa este curată. Regina rămâne la reședința ei de Crăciun până în luna februarie, iar decorațiunile rămân și ele. Luna ianuarie este atât de caldă spiritual, de ce să o ocolim.

Lasă impresiile tale în comentarii!

 

You Might Also Like