Test: află ce spune despre tine poziția în care dormi

 Hai să facem un test simplu care poate spune multe despre tine.

Știu că noaptea ai o poziție preferată în care, parcă, adormi mai simplu. Acest lucru poate spune mai multe decât crezi despre tine. Totul este simplu. Privește imaginea de mai jos și selectează poziția principală în care dormi noaptea.

Test: află ce spune despre tine poziția în care dormi

Iată și deslușirea tainei:

1. Dacă nu poți adormi fără să atingi pe cineva sau genunchiul cuiva, atunci ești o persoană calmă și de încredere. Ai temeri referitor la viitor și poți fi supărat extrem de simplu. Astfel de oameni sunt capabili să zâmbească chiar și în cea mai aspră dimineață și se obișnuiesc cu ușurință cu orice schimbări din viață.

2.Dacă poziția ta preferată de a dormi este cea ghemuită, atunci ești o persoană care are nevoie de nevoie de protecție, înțelegere și empatie. Deseori, asemenea personae își irosesc potențialul. Ieși din zona de confort și pune în acțiune toate gândurile tale. Nu-ți fie frică să creezi, fie scrie ceva, desenează, începe un curs nou sau ia ore de canto. Diversifică rutina zilnică pentru un plus de energie și fericire. Dacă prietenul tău doarme așa, încetează să-l mai terorizezi. Dacă pisica ta doarme așa, este o pisică normală.

3.Un lider desăvârșit doarme oe burtă, cu mâinile întinse și într-o poziție rebelă.  Astfel de oameni sunt impulsivi și de inițiativă, monitorizează activ ordinea în familie și la locul de muncă, preferă să planifice totul în avans și nu le plac surprizele. Datorită perseverenței și responsabilității, astfel de oameni obțin rapid succesul și bunăstarea.

4.O astfel de poziție denotă o fire puternică. Pe timpuri, regii și reginele știau că această poziție de somn este una are prelungește tinerețea. Ești pozitiv și vesel, obișnuiești să fii în centrul atenției și iubești distracția. În muncă ești persistent, încăpățânat, dar rațional, preferi să spui adevărul în ochi. Cel mai adesea, bărbații dorm în asemenea poziții, dar există și doamne „de fier”.

5.Dacă dormi ca un soldat de gardă, atunci ești o persoană echilibrată, care are un scop în viață și se străduiește pentru a-l îndeplini. Ești strict, pedant și solicitant, și ai cerințe foarte mari asupra propriei personalități.

6.Ești o persoană imprevizibilă, care este atrasă de tot felul de aventuri, iar o schimbare de dispoziție îi plonjează, uneori, pe alții într-un șoc ușor. În câteva minute, tandrețea neliniștitoare se poate transforma într-un scandal furios și invers. Deseori este dificil să faci o alegere. Dar în viață și muncă, preferi stabilitatea, liniștea și precizia.

Nu uita să distribui prietenilor!

You Might Also Like