Această tehnică te ajută să crești gradul de conștientizare din viața ta și să faci totalurile la final de săptămână

Să știi a face totalurile este o chestie utilă, mai ales, atunci când tinzi spre un rezultat. Dacă te-ai obișnuit să le faci doar de Anul Nou, ar trebui să schimbi tactica. Noi trăim în iluzii și, deseori, ne mințin singuri pe noi.

Această tehnică te ajută să crești gradul de conștientizare din viața ta.

Deci la sfârșitul fiecărei săptămâni este bine venit să îți adresezi aceste întrebări, pentru ca viața ta să meargă pe cursul care ți l-ai propus.

Această tehnică te ajută să crești gradul de conștientizare din viața ta și să faci totalurile la final de săptămână

1.Ce am aflat nou și ce am însușit din asta

Trăim într-un secol al informației, nimei astăzi nu duce lipsă de noutăți: facebook, instagram, TV, telegram și o sumedenie de noi și noi tehnologii. Dar întrebarea este: ce am învățat eu nou din toate astea și cum poate viața mea să devină mai bună? Selectați doar ce vă îmbogățește spiritual.

2.Care este cea mai mare realizare din această săptămână?

Analizând ce ai realizat cu adevărat important în ultimele 7 zile, îți focusezi atenția asupra succeselor și obții și mai multă motivație, încredere în sine și inspirație. Iar dacă nu există nici o realizare semnificativă este timpul să te întrebi de ce? Tu alegi să degradezi sau să evoluezi!

3.Unde am fost lenos, am pierdut timpul fără rost sau nu am acționat?

Cu toții avem nevoie de zile în care să nu facem nimic pentru a prinde din nou puteri, dar întrebarea este cât de des nu facem nimic și cât timp pierdem pe lucrurile inutile?

4.Ce nu am reușit să fac până acum și trebuie neapărat să fac?

Totul la timpul lui, spunem noi! Și, totuși sunt chestii ce nu pot fi amânate la infinit, ci au nevoie de o rezolvare urgentă. Calitatea numărul 1 a oamenilor de succes este rezolvarea promptă a problemei ce apare. Prioritizarea și focusarea doar asupra lucrurilor importante. 

Această tehnică te ajută să crești gradul de conștientizare din viața ta și să faci totalurile la final de săptămână

5.Ce scop nu am reușit să îndeplinesc și ce trebuie să fac pentru asta?

Vizualizarea de ansamblu este absolut necesară, numai așa putem să stabilim prioritățile. Când avem un scop concret, acțiunile noastre capătă conștientizare maximă.

6.Este cineva căruia îi sunt recunoscător?

Zi de zi interacționăm cu oameni, iar dacă în ultimul timp cineva a devenit mentorul vostru, sau doar v-a ajutat, nu ezitați să fiți recunoscători pentru asta.

7.Care a fost cea mai puternică impresie?

Viața noastră este creată din amintiri, mai ales evenimentele cu adevărat memorabile. Iar dacă săptămâna aceasta nu au existat impresii deosebite, înseamnă că a trecut în zadar.

8.Cine mă poate ajuta? Am întâlnit săptămâna aceasta un om extraordinar?

Secretul succesului este simplu, fă un pas astăzi spre visul tău, iar peste un an vei fi cu 365 de pași mai aproape de el. Fii productiv și eficient!

A te înconjura de oameni de succes est esențial, iar dacă în ultimul timp nu ai întâlnit nici o personalitate care să te inspire, să te motiveze și să te ajute să atingi scopurile tale, este foarte rău.

9.Cât timp ai petrecut cu cei dragi?

Pe lângă serviciu, dezvoltare personală sau altele, este bine să petrecem cât mai mult timp prețios alături de cei dragi, prieteni, familie, etc.

10.Din ceea ce am făcut până acum, ce este absolut lipsit de sens și semnificație pentru viața mea?

A avea un program mega încărcat, nu înseamnă a face ceva valoros, în esență. Este bine să analizăm ce ne trage înapoi și ce acțiuni non-sens întreprindem, pentru a schimba ceva. Mai bine odihnește-te decât să faci lucruri lipsite de valoare și importanță pentru tine și viitorul tău.

Mulțumim că distribui!

You Might Also Like