10 Idei grozave pentru alegerea unui cadou de Crăciun Perfect

Sărbătorile vin cu pași grăbiți, iar tu eși în pană de idei? Sunt atât de multe idei, rafturile sunt încărcate, dar vrei să fii unic și memorabil? Vrei să-i surprinzi pe cei dragi într-un fel cu totul inedit? Atunci acest articol este pentru tine!

Acestea sunt cele mai populare cadouri personalizate din acest an!

1.Tocător personalizat

cadouri personalizate de iarnă

Acest cadou va fi o mare surpriză pentru mama, bunica, soacra și pentru toți cei care petrec mult timp în bucătărie. Ar fi ideal să fie un produs calitativ, din lemn natural și cu o inscripție personalizată. De fiecare dată când va găti își va aduce aminte de voi. Una dintre cele mai bune modalități de a oferi un cadou atent este să-l personalizați – fie că adăugați o monogramă, o frază, un portret sau altceva care îl face specific celui pe care-l iubiți.

2.Bijuterii personalizate

Bijuterii personalizate

Este o idee fenomenală, prin acest gest veți îndulci multe inimi. Puteți grava o dată semnificativă pentru persoana iubită, un nume sau o frază ce vă reprezintă. De asemenea, poate fi un cadou ideal pentru proaspeții părinți, bunei, pentru prieteni și rude. Dacă alegeți un colier sau inel prețios este cu atât mai bine să-l personalizați!

3.Portrete personalizate pentru animale de companie

Portrete personalizate pentru animale de companie

Dacă prietenul/ prietena ta are un animal de companie, acest gen de cadou îl va surprinde enorm. Cu siguranță vei fi cel mai inventiv ever.

4.Talismane norocoase în funcţie de zodie
Ai auzit, probabil, că fiecare zodie are piatra lui norocoasă, de exemplu pentru săgetori talismanul lor este rubinul; pentru tauri o potcoavă de metal; gemenii ar trebui să aibă mereu la ei o bijuterie cu oglindă sau o oglinjoară; racii- argint; leii- aur; pentru scorpioni- luna este talismanul potrivit; etc. Informați-vă bine și surprindeți persoanele dragi.

5.Păpuși personalizate de hârtie

Potrivit ultimelor tendințe, păpușile de hârtie sunt în topul căutările. Este un cadou inedit, puteți reprezenta o familie, copii sau cele mai dragi persoane.

6. Ștampile personalizate

 "ștampile personalizate"

Anul acesta motoarele de căutare au înregistrat peste 1 milion de căutări pe acest subiect, deci ștampila personalizată este în vogă. Este și un cadou inedit.

7.Haine personalizate

Nu este o noutate, dar hainele personalizate sunt foarte căutate și dorite. Puteți opta pentru hainele pentru copii, cu inițiale, haine pentru cupluri sau prieteni.

8.Carte de familie personalizată de Sărbători

8.Carte de familie personalizată de Sărbători

Sunt adorabile, le poți completa cu un mesaj personalizat și cu poza familiei. Eu am impresia că este o idee foarte originală!

9.Jucării de brad personalizate

9.Jucării de brad personalizate

Orice sărbătoare poate fi transformată într-o magie!

10.Pahare cu inscripții personale

10.Pahare cu inscripții personale

Pentru toți iubitorii de senzații tari este un cadou perfect!

Nu uita să distribui prietenilor, dacă a fost util!

You Might Also Like