10 motive să te îndrăgostești de toamnă

Toamna este un anotimp deosebit, cu toate acestea, avem sentimente de nostalgie și melancolie. Începutul sezonului rece aduce mari bătăi de cap și griji. Odată cu lipsa soarelui, lipsește și energia, creativitatea și buna dispoziție.

Divers.media vă îndeamnă să păstrați optimismul și să descoperiți 10 motive pentru care merită să iubiți toamna.

Motivul numărul 1: Aer curat, răcoare și prospețime

Vara este frumoasă, dar canicula este insuportabilă. Somnul este mult mai lipsit de odihnă, aerul inrespirabil și productivitatea scăzută.

Toamna totul este diferit: aerul răcăros, temperaturile potrivite pentru muncă și plimbări. Specialiștii susțin că doar 5 minute la aer curat sunt suficiente pentru a crește încrederea în sine și buna dispoziție.

Motivul numărul 2: Peisajul multicolor

Toamna este anotimpul preferat pentru poeți și pictori, este sezonul inspirației și motivației. Este timpul ideal pentru creație, deoarece covorul multicolor din frunze domnește împrejurimile. Culorile naturii conferă căldură și optimism.

Motivul numărul 3: Vitamine

Toamna se culeg roadele. Este anotimpul cel mai bogat în fructe și legume. Adevărate elixire pentru sănătate. Ciuperci, dovlecei, roșii, mere, prune, poamă, nuci și șirul continuă. Dacă meniul zilnic este bogat, atunci și sănătatea este îmbunătățită.

Motivul numărul 4: Mai mult somn

Toamna ziua este scurtă, iar asta înseamnă mai multe ore de somn adăugător. Chiar și anotimpul în sine este potrivit odihnei. Un ceai cald, sub o plapumă și o carte bună este tot de ce ai nevoie.

Motivul numărul 5: Culesul ciupercilor

Culesul ciupercilor poate fi o activitate frumoasă pentru întreaga familie. Comuniunea cu natura, petrecea weekend-urilor într-o manieră interesantă și activă și amintiri prețioase. Pădure este deosebit de frumoasă, aromele sunt delicioase și aerul foarte curat. Profitați de această ocazie unică.

Motivul numărul 6: Un sezon elegant

Femeile înțeleg de ce. Toamna, cu adevărat, este un sezon extrem de elegant, oferă o gamă largă de haine și accesorii, sacouri, jackete, fulare colorate și cizme în vogă.

Motivul numărul 7: Timpul pentru  creație

Toamna întregul potențial creativ iese la iveală, este timpul potrivit pentru realizare. Indiferent de domeniul de activitate: fotografie, muzică, pictură, poezie, arhitectură, design. Natura este cea mai bună îndrumătoare în artă.

Motivul numărul 8: Este timpul pentru acțiune

Dacă canicula este un impediment pentru activitatea intelectuală, atunci toamna este timpul să acționezi. Toate începuturile sunt încununate cu succes. Este timpul să îți îndeplinește visurile, scopurile și să muncești pentru ele.

Motivul numărul 9: Un nou început

De obicei, toamna este timpul marilor ecranizări, debutează noi seriale, filme, muzică nouă și de calitate. Este începutul stagierilor de teatru, expozițiilor de artă, de modă, etc.

Motivul numărul 10: Este timpul potrivit pentru dragoste

Un climat potrivat iubirii, iar romantismul plutește în aer. Plimbările lungi în pădure, în parc sunt ideale pentru tinerii îndrăgostiți.

Iar tu pentru ce motive iubești toamna?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply