1001 stele în inima deșertului din Iordania

Probabil ați auzit de camping, dar de glamping? Aceastea sunt un nou model de camping de lux. Este o imagine desprinsă din poveste, chiar în inima deșertului din Iordania.  Deșertul Wadi Rum este inclus în lista patrimoniului UNESCO. Datorită priveliștii extraordinare și a nisipului de culoare roșie este numit ”Planeta Martie”.

deșertul din iordania, wadi rum

Aici s-au filmat producții uriașe ca ”Marțianul”, ”Lawrence al Arabiei“, etc. Este un loc cu adevărat spectaculos.

glamping Iordania, deșertul Wadi Rum

Noile și luxoasele camping-uri din deșertul Wadi Rum oferă turiștilor din întreaga lume o experiență de neuitat. O privelește uimitoare, o ieșire din zona de confort, o călătorie pe o altă planetă și, în același timp, confort maxim.

glamping, camping de lux în deșertul din Iordania

Crezi că e o navă spațială? Da, este cu adevărat ireal. Să dormi în asemenea capsulă în deșert pare a fi ceva din domeniul fantasticului. Pe măsură ce soarele coboară și luna vine să stăpânească văzduhul, apar o sumedenie de stele strălucitoare. Atunci totul îmbracă mantia misterului.

glamping în deșert, Iordania

Acest concept a fost dezvoltat de către o companie franceză. Aceste capsele se mai numesc ”BubbleTree” și pe lângă priveliștea de vis oferită, implică și confort maxim. Ideea este utilizată pentru a dezvolta ecoturismul din Iordania.

deșertul din Iordania

Designul și tehnologia glamping-ului este concepută pentru a proteja turiștii de toate dezavantajele unei nopți în deșert, precum nisipul, praful sau scorpionii. Experiența magică a unei nopți sub un cer înstelat a lăsat frapați mii de turiști din întraga lume.

noapte în deșert

De asemenea, puteți degusta deliciile locale, bucate de peste 4000 de ani, care sunt gătite sub nisipul fierbinte.

Iordania, camping în deșert

Eu aș alege fără a sta mult pe gânduri o asemenea experiență, iar tu?

You Might Also Like