11 Soluții geniale de organizare pentru spațiile mici din casa ta, nu ezita să le pui în practică acum

Spațiu mic? Nu mai știi cum să aranjezi lucrurile pentru a încăpea mai multe? Fiecare dintre noi se confruntă cu asemenea probleme. Organizarea este o chestie primordială în acest sens. Mai jos aveți 11 soluții geniale pentru stocarea lucrurilor, chiar și în cele mai mici spații.

1.Panou multifuncțional în bucătărie

stocarea produselor în spații mici, bucătărie

Bucătăria este locul cel mai aglomerat din casă, deaceea este nevoie de puțină organizare. Pentru spațiile mici este ideal de instalat un panou multifuncțional. Astfel în minim spațiu, puteți avea maxim confort și utilitate.

2.Coșuri în camera de baie

organizarea, stocarea produselor în spații mici

Pentru a evita haosul din baie este ideal de instalat un coș. Astfel puteți detașa produsele de îngrijire în două poziții: sus, prosoapele și în partea de jos, produsele de îngrijire sau ritualurile de zi/ noapte. Economisiți spațiu și timp.

3.Sertare pe care nu le utilizezi

cum să organizezi produsele în spațiile mici

Dacă ai și tu în bucătărie un sertar/ dulap pe care nu-l utilizezi, pentru că nu încape nimic îl el, iată o idee genială! Acest organizator de depozitare este ideal pentru platouri de servire grele, plăci de tăiere și tăvi, deoarece se înșurubează în partea inferioară a dulapului și nu se va mișca atunci când trageți articolele.

4.Ustensile pentru cafea sub nasul tău

În multe bucătării moderne există asemenea rafturi, dar toți uită de utilitatea inferioară. Această parte poate fi extrem de utilă, intalați cârlige simple și puneți cănile acolo, este un potențial ascuns al stocării și în cele mai mici spații.

5.Oglindă funcțională

oglindă funcțională, cum stocăm în spaațiile mici

Știu că ai o oglindă în antreu, dar cât de funcțională este ea? Poți atașa un sistem de stocare, unde să poți pune cheile (pe care veșnic le pierzi), rollerul, sau alte chestii necesare.

6.Cutii mergătoare

organizare, stocare în spații mici

Dacă ai mult spațiu gol sub pat, atunci iată cum îl poți utiliza. Roagă pe cineva priceput în domeniu, să atașeze cutiilor roți. Aceste lăzi rulante sunt foarte ușor de utilizat, poți stoca jucării sau alte produse și economisești mult spațiu.

7.Organizatoare pentru detalii mai mici

Aceste cutii economisesc mult spațiu și te scapă de haosul din casă.

8.Organizarea pentru camera copiilor

Genial!

9.Acest truc te ajută să pui capăt odată pentru totdeauna haosului din baie, o să înțelegi dacă ai o familie numeroasă.

10.Stocare la bucătărie, pentru spațiile extrem de mici

Dacă ai un spațiu foarte mic, îl poți utiliza într-un mod inteligent.

11.Organizare pentru încălțăminte

Acest suport pentru pantofi este un geniu! Poți să-l faci din țevi sau alte ustensile de mărimea necesară, le tai în concordanță cu mărimea încălțămintei și îl instalezi! Va fi o mare ușurință pentru copii.

Dacă a fost util, nu uita să lași un comentariu!

You Might Also Like