15 obligații ale fiecărei pisici pentru a se integra în familie

Dacă pisica face parte din familia ta, atunci ca fiecare membru al familie, pe lângă drepturi și dulcegării, ea are și obligațiuni. Iată care sunt obligațiile pisicii domestice:

1.Pisica trebuie să doarmă și pentru stăpâni și pentru vecini și pentru toți prietenii.

2.Pisica trebuie să protejeze stăpânii de florile de interior.

3.Pisica trebuie să te mențină mereu în formă, să te impună să te miști prin casă, fie căutând ciorapii, fie ascunzând încălțămintea, fie strângând toate obiectele căzute jos.

pisici, curiozități

4.Pisica trebuie cu toate forțele să țină creionul sau pixul, atunci când tu ai nevoie urgent să scrii.

5.Pisica trebuie să facă ordine regulată în frigider, iar dacă stăpânul este împotrivă, atunci el ascunde ceva prețios acolo și ea trebuie să clarifice situația.

6.Pisica trebuie în fiecare oră din timpul nopții să caute sub plapumă, dacă pe stăpân nul mănâncă un șarpe.

7.Pisica este obligată să facă repetiții pentru spectacolele de circ. Pentru asta este nevoie să facă periodic salturi amețitoare de pe perdea pe geam sau pe candelabru.

8.Pisica trebuie să ajute la treburile casnice, mai ales, atunci când se așterne patul, ea trebuie să verifice cine se ascunde acolo.

9.Pisica este obligată să înțeleagă că somnul pentru un om este pierdere totală de timp, deaceea atunci când el doarme, trebuie urgent să-l trezească și sare fie pe burtă sau în capul lui.

10.În fiecare dimineață pisica este oligată să reamintească stăpânului despre proverbul ”Cine mai devreme de scoală, mai departe ajunge.”

11.Pisica trebuie să împartă totul cu stăpânii ei, periodic să le dea și lor din blana prea multă sau să lase jumătate din mâncare pe jos.

12.Pisica trebuie să cânte mereu.

13.Pisica trebuie să fie foarte atentă, să verifice de ce cineva nu a închis dulapul.

14.Pisica este obligată să cunoască ce este în fiecare pachet sau cutie și să verifice dacă este confortabil.

15.Pisica este ocrotitoarea casei, dar și a somnului. Din acest motiv, ea trebuie să stea pe capul stăpânului pentru a-i alunga coșmarurile.

Lasă în comentarii obligațiile pisicii tale!

You Might Also Like