A călătorit 6 luni în jurul lumii, pentru a descoperi cele mai incredibile locații abandonate

Simon Yeung este un tânăr fotograf, care a călătorit timp de 6 luni în jurul lumii. Pasiunea lui nu este banală: locurile frumoase, ci dimpotrivă, locurile abandonate.

Aceste locuri par a fi nefericite, lipsite de inspirație și înfricoșătoare. Dar tânărul călător susține că sunt teritorii cu o energie uimitoare. Și ce simți aflându-te într-un loc pustiu nu se compară cu nimic în lume.

”M-au încercat emoții diferite, de la frică, până la extaz. De ce? În primul rând, îmi imaginam cum aici au trăit, au fuzionat oamenii, iar acum totul e pustiu. Mai apoi, eram șocat de frumusețea și puterea uimitoare a tăcerii. Da, anume tăcerea domnește în asemenea locuri și trebuie să ai mult curaj pentru a păși pe aceste meleaguri pustii. Dacă mai ai fantezie bogată e și mai vesel. A fost o experiență inedită în viața mea.” 

Mai jos vă prezentăm 10 locații abandonate, care sunt incredibil de frumoase.

1.Villa, Italia

Uimitor cum natura se combină cu arta, indiferent de condiții.

2.O vilă din Italia

Un loc aparent simplu, dar cu o încărcătură emoțională deosebită. Natura pare a proteja locurile abandonate, oferindu-le grație și mister.

3.Un teatru din America de Nord

Chiar după mulți ani, operele de artă poartă eleganța și frumusețea de odinioară.

4.Ungaria

5.O biserică în stil gotic din U.S.

6.Baie publică din România

7.Un hotel din Regiunea Gagra, Republica Abkhazia

Abkhazia este numită „Riviera rusească”. O țară deosebit de frumoasă și neobișnuită. Din păcate după 2000 au rămas multe locori abondonate. Dar splendoarea acestora nu scade din intesitate nici astăzi.

8.Un sanatoriu din Georgia

9.Un tren abondonat din Ungaria

10.O biserică din Italia

Pe tine locurile pustii te inspira sau te înfricoșează?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply