Aceste 20 de Torturi luxuriante sunt desprinse din poveste

Dacă ești cofetar și ai nevoie de inspirație sau, pur și simplu, ai nevoie de cel mai deosebit tort pentru un eveniment important din viața ta- atunci acest articol e pentru tine.

Sezonul nunților și ceremoniilor e în toi, iar noi am decis să vă împărtășim noile tendințe în materie de dulciuri. 

Tendința de prăjituri de petreceri complicate continuă să crească, în timp ce cofetarii talentați câștigă din ce în ce mai mult atenția în segmentul bomboanelor.
Tortik Annushka este un atelier de cofetărie din Moscova care surprinde aproape o jumătate de milion de adepți ai săi pe Instagram, cu idei de prăjituri minunate.
Chiar și revistele de modă, cum ar fi Elle și Vogue, au făcut deja publicații despre aceste prăjituri unice, care sunt adevărate opere de artă contemporane. Imaginile sunt rupte dintr-un basm.

#2

#3

#4

#5 Un spectacol miraculos oferă ochiului acest tort deosebit

#6

După cum observați, ce au în comun aceste prăjituri este simplitatea și, în egală măsură, unicitatea. Culorile predominante sunt calde și pastelate, designul este sofisticat, dar nu prea încărcat. Spectaculos este faptul că, ai impresia că nimic nu este în plus. Fiece detaliu este la locul potrivit. Forma neobișnuită și aspectul general elevă un meșter iscusit. Mai mult, aceste prăjituri sunt extrem de elegante, rafinate și luxuriante. Un asemenea tort cu siguranță va face furori la petrece!

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15 Fantastică această combinație de culori și texturi

#16 Elementele rustice sunt mereu în vogă

#17

#18

#19

#20

Tu ce tort ai alege pentru petrecea ta?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply