Aceste locuri sunt paradisiace, mai mult, au inspirat scene pentru filme precum Avatar și Harry Potter

Dacă credeai că locurile frumoase sunt doar în basme, să știi că greșești amarnic. Sunt peisaje pe care natura le-a creat cu absolută măiestrie. Mai jos vă prezentăm câteva locuri ireale. 

#Castelul Neuschwanstein, Germania

Castelul Neuschwanstein – comoara Alpilor și cel mai recunoscut castel din lume.

# Grădina de flori Kawati Fuji, Japonia

Acest tunel este situat în grădina de flori Kawati Fuji, Japonia. Este o grădină magică, chiar și privind-o pe imagine te poți cufunda într-o atmosferă cu adevărat ireală! În diferite momente ale anului și în funcție de lumina solară, grădina capătă culori diferite.

# Parcul Național Zhangye

Turiștii din întreaga lume vin în provincia Gansu, China pentru a admira peisajul neobișnuit al acestui munte.

# Hạ Long Bay

Este unul dintre cele mai populare locuri din Vietnam. Peisajele sunt uimitoare. Golful include mai mult de 3.000 de insule, precum și roci mici, stânci și peșteri. Suprafața sa este de aproximativ 1500 km². Hạ Long se traduce ”unde balaurul coboară în mare”. Potrivit legendei, insula a fost creată de un dragon mare.

# Glenfinnan, Scoția

Podul feroviar din Scoția a devenit legendar. Fanii lui Harry Potter înțeleg rostul acestei construcții.

# Pamukkale, Turcia

Cascada este cunoscută pentru frumoasele sale pante albe, este una dintre minunile geologice ale Turciei. Izvoarele termale de-a lungul anilor au format terase frumoase, cu rezervoare de diferite adâncimi.

# Templul Paro Lakhang, Bhutan

Este o celebra mănăstire budistă situată pe o stâncă deasupra văii Paro din Bhutan. Deseori fiind în nori și ceață, lasă o experiență de neuitat, mistică. Locația este de-a dreptul excepțională.

# Parcul Zhangjiajie, China

Parcul chinez Zhangjiajie a câștigat mult timp popularitatea în rândul turiștilor. În primul rând, aici, printre rocile Wulingyuan care l-au inspirat James Cameron pentru a crea ”munții zburători” în filmul Avatar.

 

You Might Also Like

  • Top 15 cele mai frumoase castele din lume despre care nu ai auzitDivers Media 14.10.2019 at 18:33

    […] și mai răscolitoare, decât în lunile acestea reci. Așadar, am selectat o listă de 20 de castele minunate din întreaga lume pe care merită să le vizitezi în această toamnă. Și nu crede că […]