Acum ai văzut totul : Cele mai caraghioase produse inventate în 2018!

În fiecare zi apare câte o noutate, apar tehnologii noi, tendințe și produse noi. Unele dintre ele sunt utile și apreciate de către oameni, altele sunt caraghioase.

Mai jos, avem o listă ale celor mai neobișnuite produse care au apărut în comerț în acest an. Decideți voi dacă sunt invenții sau mai puțin.

Înghețata cu gust de maioneză

Maioneza este un produs foarte îndrăgit de către oameni, dar oare ce gust are rece??? Este greu de imaginat o înghețată cu asemenea aromă.

Cafea din ciuperci

Un produs absolut nou, care este și foarte promițător. Se zice că produce și mai multă energie, decât cafeaua obișnuită, întărește imunitatea și este băutara sportivilor. Se consumă dimineața sau înainte de antrenamente.

Flori

Poate ați observat ceva neobișnuit în restaurante, ei bine acum poate oricine procura flori comestibile. Le puteți folosi drept ornament sau chiar în sucuri și salate.

Pâine roză

Dacă ești adeptul unui mod de viață sănătos, atunci această pâine este pentru tine! Este făcută cu sfeclă roșie, un puternic antioxitant și sporește rezistența. O felie de pâine îți asigură necesarul de vitamine pentru întreaga zi.

Carnea pentru vegetarieni

Carnea pentru vegetarieni este copia fidelă a celei adevărate, mirosul, gustul și aspectul este absolut similar. Desigur că este alcătuită din ingrediente vegetale. Scopul ecestui produs este de a dezvăța oameni să mai consume produse de origine animală.

Lapte din mazăre

Suntem deja obișnuiți cu laptele de origine vegetală. Este lapte de migdale, de orz, de cocos, etc, dar despre laptele din mazăre încă nimeni nu a auzit! Mai mult, este bogat în proteine, vitamina D și conține cu 50% mai mult calciu decât laptele de vacă.

Supa la pachet

Sunt în vogă tot felul de sucuri proaspete, salate și mâncarea bio, dar despre supa în sticlă sigur nu ați auzit. Gata cu pateurile sau gustările nesănătoase la oficiu sau în trafic, acum puteți ușor purta cu voi porția de vitamine și sănătate.

Resturi de mâncare

Acum nimic nu se mai aruncă la gunoi, totul poate fi reciclat, chiar și resturile de mâncare. Cei cu un buget limitat se pot bucura de prețuri mai scăzute la anumite produse, de exemplu, din resturile de pepene verde pot face gem sau dulciuri glazurate, din broccoli pot face supe sau din resturile de parmezan pot face risotto.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply