Cea mai scumpă cursa din lume este Gumball 3000. Află de ce oamenii pătesc 300.000$

Anul acesta cunosca cursă internațională a sărbătorit cea dea 20- a aniversare. Dacă încă nu știi ce este Gumball 3000, atunci fii atent.

Deci, cu 20 de ani în urmă, Maximillion Cooper a avut o idee extraordinară să unească oamenii de succes, vedete sau, pur și simplu, iubitorii de mașini de curse întru-un proiect inedit. Această călătorie are drept scop să parcurgă 3000 de mile. Cursa a devenit rapid foarte populară și oamenii din întraga lume visează să participe.

Pentru a participa ai nevoie de 300.000$ și o mașină unică, nu neapărat foarte scumpă. Ideea este să fii creativ, să conduci cu viteză și să descoperi lumea. Sinergia care se produce în timpul cursei este minunată. Drive adevărat și multe emoții.

În 2002, de exemplu, Gumball 3000 a făcut înconjurul Americii pentru prima oară. Anul acesta destinațiile au fost Londra și Japonia. Oamenii din întreg mapamondul au venit împreună cu mașinile lor, da da, au luat bilete de avion și pentru jucăriile preferate.

Totuși, această cursă nu este una adevărată, nu există concurență sau premii. Toți membrii sunt loiali, prietenoși, dornici de noi aventuri și deschiși spre schimbare.

2.Grupul de 140 de mașini a urmat traseul: Londra-Milano-Bologna-Osaka-Kyoto-Nanao-Tokyo.

3.Cele mai luxoase, scumpe și sportive automobile au participat la cursă

4.Anul acesta au fost foarte mulți tineri. De unde au asemenea venituri, vă întrebați? Ei bine, este vorba despre o nouă generație de antreprenori. Tineri inventivi, care pornesc afaceri de la 0 și au succes răsunător. Bloggeri și chiar creatori de modă au etalat mașinile deosebite în cursă.

5.Această mașină este condusă de 2 doamne, foarte curajoase!

6.Se observă din imagine popularitatea acestei curse, cum oamenii se implică și urmăresc procesul.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.Este cu adevărat, o priveliște deosebită) 

16.

17.

18.

19.

20.

21.

Fotografiile sunt realizate de Alex Penfold.

Tu ai vrea o asemenea experineță și ce mașină ai coonduce? Lasă răspunsul în comentarii!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply