Cele mai frumoase rase de pisici din lume (Foto)

Pisicile sunt creaturi extraordinare. Sunt frumoase, elegante și inteligente. Cele mai rafinate și deosebite pisici din lume au intrat în bătălie. Iată care este topul celor 10 cele mai frumoase pisici din lume!

10.Pisica abisiniana

Sunt pisici de dimensiuni medii, grațioase și subțiri. Sunt firi curioase și vesele. Comunică ușor cu alte animale domestice, își iubesc stăpânii. Se dresează ușor, fiind foarte inteligente-precum câinii. Mai mult, le place foarte mult apa, deci este un animal perfect pentru companie.

9.Pisica albastră de Rusia

Pisică aristocrată, elegantă și neobișnuit de frumoasă. Fiecare mișcare este plină de demnitate și revelație. Blana de o culoare neordinară și ochii de smarald misterioși sunt o combinație uimitoare. Inteligentă și prietenoasă, înțelege gesturile și intonația oamenilor.

8.Pisica Ragdoll

Felină fermecătoare cu ochi albaștri de briliant. Este devotată și liniștită, dar și foarte vulnerabilă, o astfel de pisică nu poate fi pedepsită.

7.Pisica siameză

Se pare că este cea mai vicleană dintre pisici. Circulă multe legende cu privire la comportamentul bizar al acestei rase de pisici, dar sunt mituri. Posedă o frumusețe orientală. Sunt firi geloase, așadar nu se vor împăca cu alte animale de companie.

6.Pisica persană 

Această pisică are o blană bogată, lungă și groasă. Este susceptibilă la boli și are o nevoie excesivă de atenție. Este o fire jucăușă, curioasă și fidelă.

5.Pisica scottish

Urechile bizare sunt cartea de vizită pentru aceste creaturi gingașe. Au un aspect amuzant și sunt vulnerabile. Extrem de inteligente și ușor de instruit.

4.Pisica britanică

Creaturi afectuoase, echilibrate și sănătoase. Au o blană de catifea și aspect tare drăguț, dar nu iubește familiaritatea și mănâncă destul de mult.

3.Pisica siberiană

Cea mai magnifică rasă. Blana este cea mai mare atu. Creaturi mândre, independente și puțin emoționale.

2.Pisica bengaleză

Pisica bengaleză mai este numită și ”leopardul de zăpadă”, are dimeniuni impresioanante, poate ajunge la 7-8 kg.

1.Pisica maine coon

Această pisică poate cântări până la 10 kg. Sunt creaturi foarte vesele, inteligente, devotate și prietenoase.

Care pisică te-a impresionat cel mai mult? Nu uita să scrii în comentarii!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply