De ce femeile moderne la 30 de ani arată mai tinere decât pe vremuri

Cu ceva timp în urmă, pe vremea bunicii sau chiar a mamei, o femeie la 30 de ani era foarte elegantă, serioasă, o femeie în toată firea. Așa o mătușică matură, așezată la casa ei, știi despre ce vorbesc. Astăzi poți avea un șoc leger când afli că unele femei au 30 de ani. Arată apetisant, tinere, volatile, mereu în trend, cu jeans și tocuri fără sfială și părul aranjat până la perfecțiune.

Oamenii de știință au confirmat că 30 de ani este floarea vârstei astăzi. Este apogeul feminin, atuci când se trece armonios de la fetișcană- spre femeie în toată splendoare ei.

femeia la 30 de ani

Cărui fapt să se datoreze acest lucru? În primul rând timpurile s-au schimbat mult, vârsta la care se căsătoresc femeile tot s-a schimbat. Dacă pe timpuri la 20 de ani aproape toate femeile aveau deja un soț, copii, multă de lucru, etc. astăzi tabloul s-a ameliorat. La 30 de ani încă multe femei sunt singure, fără familie, fără copii. Cariera a devenit tot mai importantă, viața personală ocupând locul doi sau chiar ultimul din lista de priorități.

Dorințele și aspirațiile feminine tot s-au schimbat mult. Astăzi este foarte important să fii frumoasă, să arăți bine, să ai bonă și tu să fii liberă și independentă financiar. Să te distrezi, să lași toate treburile casnice ca fiind o chestie plictisitoare și să fii detașată.

femeia la 30 de ani

În garderoba unei femei de 30 de ani pe timpuri erau doar fustele după genunchi, rochiile elegante. Astăzi nu există nici o limită. Rochii strălucitoare, culori stridente, pantaloni scurți, fuste mini și roșu, mult roșu. Ai observat și tu cât de mult vor să se evidențieze femeile la 30 de ani? Și au tot dreptul, deoarece arată splendid.

femeia la 30 de ani

Femeia modernă are acces la toate procedurile de înfrumusețare și are grijă de ea.

femeia la 30 de ani

Iată așa arăta o femeie de 30 de ani pe vremuri și astăzi!

femeia la 30 de ani

 

You Might Also Like