McDonald’s a deschis un restaurant „ecologic” copia fidelă a unui Apple Store

Despre strategiile și puterea de infiltrare în viața oamenilor a companiei McDonald’s nu se mai îndoiește nimeni. Deoarece în Statele Unite mănâncă fast-food doar cei mai săraci oameni, s-a încercat o schimbare de paradigmă. În Chicago, recent, s-a deschis un nou local marca McDonald’s 100% ecologic.

noul magazin mcdonalds in chicago ecologic

Ce este surprinzător în acest magazin este designul rafinat și seamănă leit cu arhitectura ”Apple Store”. Peste 1700 m pătrați de bucurie pentru iubitorii de McDonald’s într-o ambianță atât de frumoasă. Această este una dintre noile strategii ale companiei pentru a reînnoi imaginea demult ”pătată” în SUA.

Operând pe același principiu ca orice alt McDonald’s, fiind acoperit cu sticlă va fi deschis în fiecare zi fără întrerupere cu noile sale terminale touch, serviciu de masă și livrare, dar prezintă încă unele singularități: nu mai puțin de 70 copaci sunt alături de panourile solare. Aceste facilități marchează dorința companiei de a dezvolta o nouă linie de comunicare.

Până în 2020, 5.000 de magazine din Atlantic ar trebui să adopte acest nou model care ar trebui să dea o nouă identitate McDonald’s: ”verde” și mai puțin agresiv pentru planetă.

noile magazine ecologice mcdonalds

Restaurantul emblematic dezvăluie unele indicii majore despre viitorul lanțului de fast-food. Cel mai nou restaurant al McDonald’s face o declarație îndrăzneață despre viitorul acestei companii. ”Suntem mândri să deschidem ușile acestui restaurant emblematic, care simbolizează modul în care construim un McDonald’s mai bun pentru clienții noștri și comunitățile în care trăiesc”, a declarat într-un interviu președintele și directorul McDonald’s, Steve Easterbrook.

Restaurantul a fost proiectat de firma Ross Barney Architects din Chicago. Combinația dintre tehnologiile avansate, servicii de masă digitale și accentul pe durabilitate oferă un plan promițător al gigantului fast-food care vrea să rostogolească America a doua oară.

Tu ce părere ai? 

You Might Also Like