O reprezentare grafică a victoriei lui Khabib a făcut senzație pe internet

Artistul Mohammed Emin Turkmen a pictat graffiti în onoarea victoriei lui Khabib Nurmagomedov asupra lui McGregor. Rezultatul este absolut fantastic.

Habib wins

Ilustrația indică lovitura care i-a adus victoria lui Khabib Nurmagomedov în cea mai așteptată luptă a secolului. El a păstrat titlul de campion UFC. De asemenea, în imaginea ilustrată este și o replică ”nu vorbi prea mult”. Aceasta a devit simbolul acestei lupte, deoarece după opinia lui Khabib în ring sunt necesare abilități de campion, nu de orator. Tânărul campion a mulțumit mult artistului pentru această dedicație inedită.

habib intimpinat acasa

Mai mult, susținătorii lui Khabib au fost pur și simplu fascinați de victoria lui. Mii de fani s-au adunat noaptea la stadionul Anji-Arena, pentru a-și exprima recunoștința față de luptătorul rus. Acesta a exprimat sincer mulțumiri și și-a justificat comportamentul în felul următor:

”Un vultur adevărat nu stă închis, el trebuie să zboare…Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin, încurajări, pentru că a-ți ținut pumnii, pentru că nu a-ți dormit noaptea asta, este un moment istoric. Îi mulțumesc tatălui meu pentru că a fost adevăratul meu antrenor.”

Reamintim că este a 11-a victorie al lui Khabib la Absolute Fighting Championship (UFC), iar în acest turneu l-a învins pe McGregor în runda a patra, folosind o tehnică sufocantă.

Această luptă este foarte virală pe internet, iar artiștii au decis să se exprime în mod inedit, așadar au apărut o serie de portrete, desene, graffiti, etc.

Foarte impresionant cum poate lupta violentă să se îmbine armonios cu formele artei. Ilustrațiile sunt foarte profunde și captivante.

Tu ce părere ai?

You Might Also Like