Prințul George va face ore de balet, descoperă programul de studii și ce decizie a luat familia regală în acest an

Sezonul ”Back to school” este oficial deschis.  Și familia regală a intrat în noul an de învățământ cu emoții și reguli noi. Anul acesta familia regală a decis să nu facă publice fotografiile de la acest eveniment. Corespondenta regală, Emily Nash susține că există motive bine întemeiate pentru care imaginile să nu devină virale.

De ce? Părinții micuțului doresc să păstreze în privat viața școlară a acestuia. Ducele susține că George este o personalitate și are dreptul la viața lui personală și privată, lipsită de ochii presei.
Deschis publicului este, în schimb, programul extrașcolar al prințului. Micuțul George este extrem de nerăbdător să înceapă studiile și alte activități. Anul acesta va începe ore adăugătoare de balet, de dramaturgie și va cânta la cor. Iar principessa Charlotte are ore de hipism. Ce alegere deosebită!

Prințul George are acum 5 ani și a urmat  gradinița Westacre Montessori. În septembrie a început o nouă etapă în viața lui. Școala Thomas’s Battersea și-a deschis ușile pentru el. Micul prinț poartă uniformă, face ore de franceză, ore de dans, muzică, balet, dramaturgie, știință, istorie, informatică, geografie, limba engleză, matematică. Tema pentru acasă este una legeră- 10 minute de lectură înainte de somn.

De asemenea va avea un program încărcat, inclusiv strategii de scriere aleatorie și a scrisorilor, lectura, va învăța adresele, lunile anului, zilele săptămânii, culorile comune, cifrele, numele proprii, etc. Curriculum acestei școli este foarte diferit de a nostru și este exclusiv adaptat necesităților fiecărui copil.

Ce părere aveți despre noul program de studii al micului prinț? Nu este prea mic pentru așa regim încărcat?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply