Testul ce te va uimi: cum arată celebritățile fără trăsăturile definitorii ale feței

Sunt unele trăsături ale feței atât de importante care ne formează individualitatea și personalitatea. Uneori nu conștientizăm cât de valoroase sunt acestea și cum am arăta cu alte trăsături definitorii. Am făcut un test foarte interesant, uite cum arată celebritățile fără trăsăturile definitorii ale feței. Nu le vei recunoaște, te asigur!

Angelina Jolie

Buzele apetisante și frumoase sunt cartea de vizită a actriței. Uite, cum ar arăta inconfundabila Angelina Jolie cu alte buze. Desigur, și-a păstrat frumusețea deosebită, dar aspectul este mai puțin atrăgător.

Cara Delevingne

Fără sprâncenele ei, modelul și actrița Cara Delevingne nu mai păstrează acea frumusețe fatală, ci mai degrabă o față fermecătoare și gingașă. Cât de mult contează sprâncenele și ce atuu al personalității evidențiază.

Julia Roberts

julia roberts

Toată tinerețea ei, Julia era stânjenită de gura ei mare, dar acum nu există nici o urmă a constrângerii ei. Doar uite cât de mult farmec și sclipire îi adaugă zâmbetul ei unic.

Benedict Cumberbatch

Benedict Cumberbatch

 

Benedict Cumberbatch este un actor de teatru, radio, film, televiziune și producător englez,  a fost nominalizat la Premiile Oscar, Globul de Aur, BAFTA și altele la categoria Cel mai bun actor. El însuși iubește să se distreze pe seama aspectul său neobișnuit, dar milioane de fani încă îl adoră. Dacă ar avea alte trăsături ale feței, altă bărbie, buze, ochi și nas, ar arată mult mai rău. Deci, natura știe să aleagă mai bine!

Barbra Streisand

Odată, din cauza nasului mare, Barbara Streisand nu dorea să se filmeze, dar ea a demonstrat întregii lumi că talentul este mult mai important, decât aspetul fizic. Poate că, cu un nas mai grațios, fața ei ar fi arătat mai armonioas, dar asta nu o încurcă de frumoasa vedetă să strălucească în întreaga lume.

Vanessa Paradis

Vanessa Paradis

Este o cântăreață și actriță și fotomodel francez arhicunoscută în întraga lume, iar spațiul dintre dinții ei din față nu au fost o piedică!

Cindy Crawford

Cindy Crawford

Cindy Crawford este un fost fotomodel, moderatoare TV și actriță americană. Ea este ușor de recunoscut după negul de pe buza superioară. Cu toate, că dorea șă elimine alunița, cu timpul aceasta a devenit cartea ei de vizită.

Adrien Brody

Adrien Brody

Din cauza formei noi a sprâncenelor și a nasului, Adrien Brody nu s-a schimbat, dar și-a pierdut farmecul și unicitatea.

Diversmesmedia.info este convinsă că fiecare om este frumos și individual! Ce zici?

You Might Also Like

  • Titlu 13 lucruri seducătoare de care femeile nu trebuie să se intimideze 13 lucruri seducătoare de care femeile nu trebuie să se intimideze Titlu - Divers MediaDivers Media 30.01.2019 at 21:19

    […] Uneori nu conștientizăm cât de valoroase sunt acestea și cum am arăta cu alte trăsături definitorii. […]

  • Titlu 13 trăsături seducătoare de care femeile nu trebuie să se intimideze 13 trăsături seducătoare de care femeile nu trebuie să se intimideze Titlu - Divers MediaDivers Media 30.01.2019 at 21:19

    […] Uneori nu conștientizăm cât de valoroase sunt acestea și cum am arăta cu alte trăsături definitorii. […]