Un bărbat și-a vândut casă, a părăsit slujba pentru a călători alături de iubita sa cu rulota

Un tânăr din Los Angeles și-a refăcut mașină timp de 2, pentru a petrece marea aventură a vieții lui. Fiind bulversat din cauza stresului și a muncii din oficiu, Rene Jordan a hotărât să lase totul în urmă: muncă, casă, statut și stabilitate.

A pornit alături de iubita sa într-o călătorie în sudul Americii. Cum a luat această decizie? Foarte simplu, uitându-se în urmă a realizat că la 33 de ani trăiește o viață plictisitoare, monotonă și fără aventuri. Astfel, s-a născut ideea de a procura o rulotă.

Rulotă, de fapt, a fost o mașină retro, pe care tânărul a reparat-o și reorganizat-o timp de 2 ani. Nu este numai o mașină de călătorie, dar o casă adevărată, înzestrată cu toate comoditățile. Iar prietena lui imediat a acceptat provocarea și a decis să-l însoțească.

Mai mult, tânărul a devenit viral pe internet. Este un caz absolut unic să lași în urma ta totul și să călătorești. Urmăritorii s-au împărțit în două tabere, unii îl admiră, alții îl critică. Suntem obișnuiți să vedem numai bătrâni cu rulota, dar acest tânăr a spart toate stereotipurile.

Tinerii îndrăgostiți dorm în aer liber, călătoresc unde doresc și gătesc chiar în rulotă. În  3 luni au văzut America de Sud, iar acum se îndreaptă spre regiunea de Nord.

Mi se pare o idee extravagantă și foarte curajoasă. Dar este modelul perfect de a trăi după propriile reguli, visuri și ambiții. Viața este scurtă și merită să o trăim din plin, alături de oamenii dragi și în locurile cele mai frumoase.

”Investiți în amintiri, nu în obiecte!” este concluzia curajosului american.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply