6 reguli de aur în arta de a combina pantofii și ținutele elegante

Cum să combinăm corect pantofi cu ținutele elegante? Este cea mai frecventă întrebare a femeilor. Mai jos, vă prezentăm o serie de vedete și alegerile pe care le-au făcut, să analizăm împreună.

reguli de stil, combinarea rochiei și a pantofilor la serbători și evenimente importante

# Pantofi din piele metalică

S-ar parea că este o alegere extravagantă, la un eveniment important să apari într-o asemenea ținută. Da, pantofii din piele metalică sunt țipători și, mai ales, această culoare aprinsă. Dar priviți cât de armonios se privește cu rochia galbenă. Acest unghi asimetric conferă aer jucăuș și elegant. Amal Clooney este un activist al drepturilor omului și cea mai autentică icon al stilului modern elegnat.

# Pantofi de culori aprinse

Victoria Beckham

Acest tip de pantofi a devenit mega popular. Pun în evidență piciorul feminin, eleganța și rafinamentul. Ne-am obișnuit cu pantofii negri clasici, nude sau roșu. Dar iată că îndrăzneața Victoria Beckham a combinat o rochie de culoare albastru închis cu o pereche de pantofi coral! Ținuta divei a fost criticată de jurnaliști, dar apreciată de public. Tu ce părere ai?

#  Pantofii nude

pantofi nude, reguli de aur

”Încă o revoluție în materie stil”, vei spune tu, dar nu te grăbi să tragi concluzii. Pantofii nude, inițial erau aleși în conformitatea cu coloarea pielii. Ei bine, stiliștii au decis să ignore această regulă de aur, susținând că este imposibil să găsești o culoare identică cu pielea umană. Și au dreptate! Este inestetic să porți o pereche de pantofi care nu au nici o tangență cu culoarea pielii tale.

#Pantofi cu accesorii

pantofi nude, reguli de aur

Priyanka Chopra s-a dovedit a fi cea mai îndrăzneață! O actriță indiană în pantofi de la Jimmy Choo- ce combinație irezistibilă. Acest model de pantofi se numește Victoria, iar principala caracteristică sunt curelele diagonale, decorate cu cristale Swarovski și pandantive în formă de picătură. Un lucru este cert: acest gen de pantofi se combină ideal cu orice ținută și sunt la mare căutare.

# Pantofi gen slippers

slippers

Oprah Winfrey este o femeie de excepție, un profesionist de excepție și mai este și extrem de stilată. Impresionant, dar acești pantofi de tip slippers cu toc se potrivesc de minune ținutei. Deci, în materie de stil regula de aur este ”nu există reguli general valabile” ci totul este individual.

# Adidași

În acest an este la modă ”confortul”. Da, adidașii au revenit în forță și creatorii de modă ne recomandă să îi combinăm cu ținute elegante fără griji. Indiferent că ai 85 de ani sau 20 de ani, adidașii sunt o alegere perfectă.

You Might Also Like