Jennifer Lopez mai divină ca oricând la 50 de ani: savurează cele mai delicoase imagini ale divei

Fermecătoare divă se pare că nu mai îmbătrânește. Arată din ce în ce mai senzațional, mai strălucitor și mai senzual. Mama gemenilor a trecut peste 49 de ani, iar în revista recentă InStyle s-a dezgolit frumos în cea mai delicioasă formă posibilă. Este un interviu apărut în revista InStyle cu o serie de fotografii realizate de fotograful Anthony Maule.

jennifer-lopez-revista instyle 2018

Jennifer Lopez este conștientă de poziția ei în lumea muzicală, dar și de felul în care ea influențează omenirea. Ea a inspirat generații de femei să se accepte așa cum sunt, să valorifice cele mai tari atuuri și să nu înceteze niciodată să se perfecționeze.

Formele ei mari latine au șocat o lume întreagă, dar treptat au devenit cartea ei de vizită. Anume acest aspect a dorit frumoasa cântăreață să-l accentueze în numărul revistei.

jennifer lopez, instyle 2018

Aceste imagini au făcut senzații în mediul online. În primul rând, rochia purtată de Jennifer Lopez este atât de frumoasă și deosebită, semnată Valentino Haute Couture și în al doilea rând, dar cel mai important este scos în evidevență posteriorul bombat al divei.

jennifer lopez

Întrebarea numărul 1 a fanilor a fost: care este secretul tinereții veșnice? Vedeta a răspuns: ”mult sport, fără alcool, fără cofeină și mult somn, am avut grijă de mine și acum corpul meu îmi mulțumește”!

Au fost și reacții negative, în special, despre ținutele din numărul revistei InStyle. Fanii au etichetat rochia drept ”draperie”, iar costumul de mai sus ”o cuvertură de pat în culori vii”.

-Jennifer-Lopez-InStyle

”Cu toții suntem de părerea că aceste ținute nu sunt haine? sau e noua tendință, numai nu asta”. Un lucru este cert Jannifer Lopez arată la 50 de ani mai frumoasă ca oricând!

Tu ce părere ai?

You Might Also Like