10 momente speciale pe care orice mamă și fiică trebuie să le trăiască împreună, indiferent de vârstă

 Fiecare relație mamă fiică este specială.

Chiar dacă în adolescență ai fost un copil focos, rebel și nu ai avut o relație armonioasă cu părinții, odată cu trecerea anilor, acest lucru se schimbă. Relația mămă- fiică este unică și cea mai specială. Fie că deja ești mamă și ai nevoie de mai multă interacțiune cu copilul tău, fie ești fiică și simți necesitate unei conectări mai puternice, acest articol o să fie foarte binevenit.

1.Mergeți împreună la cumpărături/ la piața locală 

relația mamă- fiică, cumpărături împreună

Mulți se sinchisesc să ia copii cu ei la cumpărături, dar este o idee greșită. Copii trebuie să ajute părinții, să înțeleagă procesul per ansamblu și să contribuie și ei. Mai mult, în acest timp se pot ivi multe discuții aprinse, care în condiții casnice nu se vor declanșa niciodată. De această activitate contează foarte mult relația mamă- fiică.

2.Creați un ritual: brunch-ul împreună

Dacă nu aveți mult timp pentru familie, atunci creați o obișnuiță, de exemplu, în fiece duminică să mergeți cu mama/ fiica la un ”dejun târziu”. Alegeți locații frumoase, inspiraționale, să discutați și povestiți.

3.Mergeți la spa

spa proceduri, 20 lucruri pe care să le faci cu mama

    Acest ritual trebuie să îl adopte orice femeie care se respectă.

Acest obicei simplu, poate uni și întări relația mamă- fiică. Dacă nu aveți suficiente resurse, puteți opta pentru procedurile spa în condiții casnice.

4.Mergeți într-o vacanță împreună

relația mamă- fiică

O vacanță mică doar între voi este soluția ideală pentru a pune capăt certurilor și situațiilor tensionante din familie. Mama poate fi mai calmă și poate oferi fiicei ocazia să fie ghid și să se distreze de minune împreună.

5.Să petreacă timpul, privind pozele din copilărie

Este foarte emoționant și pentru mamă și pentru fiică, să redescopere emoții și amintiri prăfuite de timp. Acest gen de activitate este o demonstrație a iubirii necondiționate ale părinților.

6.Să meargă împreună la un curs de gătit

cursuri de bucătărie mediteraniană

Și nu mă refer, la cursurile complicate de copt pâine sau plăcinte, optați pentru un curs leger, care să vă unească și mai mult. Copii sunt foarte inventivi și capabili, oferiți-le această șansă! Veți petrece timpul vesel și curios împreună.

                           Scăldați orice activitate într-o mare de zâmbete și bucurie.

Cursurile de bucătărie mediteraniană sunt un supliciu și pentru suflet și pentru burtă.

7.Mergeți la muzeu

Chiar și copii mari pot afla lucruri deosebite la un muzeu. Explorați natura, arta, istoria fabuloasă, orice descoperire împreună va fi o amintire prețioasă peste ani.

8.Tradiție: dacă plouă mergeți la film!

Părinții cred că filmele nu sunt pentru ei, nu este adevărat. În zilele posomorâte mergeți la o comedie, pentru a vă simți bine.

9.Faceți o ședință foto

relația mamă-fiică, imagini-împreună- fotosesiune-mamă-fiică

Mergeți la make-up, la aranjarea părului și fiți dive, măcar pentru o zi. Sunt amintiri foarte prețioase. Iar conexiunea dintre mamă și fiică va fi una și mai mare.

10.Organizați o zi de naștere ”surpriză”

relația mamă- fiică- amintiri-cadou

Ce poate fi mai frumos, decât să vii acasă după o zi grea de muncă și să te aștepte o surpriză pentru ziua ta de naștere. Adună prietenii, multă șampanie și dulciuri și dă muzica mai tare până-n zori. Mamele la o vârstă renunță să mai serbeze acest eveniment, iar copii le pot aduce zâmbetul pe față.

Sper că acest articol te-a inspirat!

You Might Also Like