10 reguli de aur, care te transformă într-o femeie pe care orice bărbat și-o dorește

Nu te speria, nu este nevoie să te schimbi cardinal. Ba, dimpotrivă trebuie să fii autentică, să respiri prin propria piele și să te afirmi exact așa cum ești tu cea adevărată. Este dificil? Atunci, noi îți propunem 10 sfaturi care te vor ajuta să îndrăgostești în tine orice bărbat!

1.Fii seducătoare.

Da, bărbații iubesc cu privirea. Sună banal, dar este cât se poate de adevărat. Regula de aur este: pentru ca un bărbat să îți ofere grija, trebuie tu să ai grijă de tine. Armele feminine nu vine nimeni să le contesteze, ele sunt cele mai puternice și eficiente: parfumul seducător, părul strălucitor și lung, rochia senzuală, tenul hidratat și curat, etc. O femeie trebuie să radieze de fericire, sănătate și frumusețe.

2.Fii zâmbitoare și detașată în discuții.

Regula indispensabilă este să fii detașată în discuții. Ce înseamnă asta? Atunci când un bărbat vorbește cu tine, trebuie să simtă că plutește, că-l înaripezi. Acest lucru e posibil numai atunci când ești sinceră și detașată de propriul sine. Când oferi prioritate interlocutorului, îl asculți și când zâmbești. Noi ne îndrăgostim în oamenii care cred în noi, alături de care ne simțim bine și suntem asculați. Iar comunicarea este elementul cheie.

3.Fii dulce și politicoasă.

femeie și macarons, dulce

Un bărbat se poate îndrăgosti în tine, numai atunci când te asociază cu ceva irezistibil, ce îi amintește necontenit de tine. Te poate asocia cu o floare, cu un desert colorat și dulce- un macaron, de exemplu.

Aroganța, ironia și cinismul nu sunt valorile pe care un bărbat le apreciază, mai ales la etapa inițială a relației. Desigur, trebuie să ai demnitate și curajul de a spune adevărul, dar contează în ce manieră spui acest adevăr. Fii dulce, atentă, grijulie, plăcută și nu vei ofensa niciodată.

4.Descoperă preferințele lui.

Este foarte bine să fii plăcută în discuții și legeră, dar poți deveni plictisitoare. Fii curioasă de persoana de lângă tine, interesează-te de preferințele lui, de activitățile lui, de visurile sau temerile lui. Se spune că poți descoperi valoarea unui om numai atunci când descoperi dorințele lui cele mai ascunse.

5.Privește-l cu admirație.

Bărbații sunt firi sensibile, chiar dacă se maschează în super eroi neînfricați. Ei au nevoie să fie lăudați, admitați și apreciați. Dacă vrei să-i furi inima, trebuie să-l privești cu profundă admirație și încântare. Astfel se va simți privilegiat în preajma ta. Fii empatică, compătimește-l și exprimă considerațiunea ta, dacă merită- desigur 🙂 Oamenii se îndrăgostesc în iluziile pe care singuri și le creează.

6.Atingeri grațioase.

O atingere întâmplătoare poate avea un efect uluitor. Fii grațioasă în mișcări, nu da buzna în intimitatea lui personală. Nu uita că corpul are memoria senzorială și își va aminti atingerile tale. Cuprinde-i mâna, poartă haine din mătase sau texturi catifelate . El trebuie să te vizualizeze precum un omuleț cald, nespus de grațios și plăcut.

7.Fii creativă și talentată.

femeie creativă, talentată, seducătoare

Surprinde-l cu telentele tale, indiferent că știi să pictezi sau să cânți la pian, sau poate să gătești. Orice femeie este talentată, doar trebuie să fii puțin creativă. Lasă să te descopere treptat, bărbații iubesc noutățile.

8.Trebuie să fii greu accesibilă.

Nici acesta nu este un secret pentru nimeni, dar cum să o faci, când arzi de nerăbdare să-l auzi sau să-l vezi? Ei bine, trebuie să fii mereu ocupată. Este în firea omului să aprecieze ceea ce greu dobândește. Nu accepta orice întâlnire, refuză unele propuneri, iar mai apoi vei fi apreciată și mai mult. Este o glumă la această temă: refuză un telefon în dar, iar el îți va dărui o mașină, refuză o mașină, iar el îți va oferi un apartament, dacă refuzi un apartament, îți va dărui viața!

9.Nu trebuie să fii în totalitate de aceeași opinie cu El.

Din start este nevoie să vă stabiliți limitele. Ce accepți și ce nu este o normalitate pentru tine. Nu accepta ușor propunerile, lasă loc să te gândești și să cântărești detaliile. Lasă loc pentru enigmă și inteligență.

10.Nu te îndrăgosti prima.

Totuși, femeile au o intuiție mai dezvoltată, ele înțeleg rapid dacă un bărbat este îndrăgostit sau nu. Nu te lăsa sedusă rapid și vei fi apreciată cu adevărat. Deci, nu trebuie să te stresezi sau să fii tensionată la începutul relației, mai curând, trebuie să fii relaxată și liberă. Te asigur că se va îndrăgosti în tine pentru mult mult timp.

You Might Also Like