13 sfaturi de la fermecătoarea Monica Bellucci. Descoperă cum gândește cea mai frumoasă femeie din lume (+foto)

Monica Bellucci este una dintre cele mai frumoase femei de pe Planetă. La 53 de ani se simte senzuală, fermecătoare și incomparabilă. Care este secretul ei?

În acest articol ne-am propus să descoperim nu doar ritualurile de frumusețe, dar să pătrundem în filozofia vieții ei. Pentru că frumusețea vine din interior!

Monica Bellucci este o actriță cu o viziune aparte asupra vieții, ea vede frumosul în orice, iar citatele ei sunt mesaje extraordinare.

Despre profesia de actriță

”Noi avem nevoie de iluzii, iată de ce iubim filmele”.

”La începutul carierei am fost fotomodel, a fost amuzant, dar dacă rămâneam doar la statutul de fotomodel până astăzi — îmi puneam capăt zilelor.”

”În meseria mea, încerc să caut roluri neobișnuite. Mă provoc singură, pentru a vedea dacă mă descurc. Cineva mi-a spus, că interiorul fiecărui artist ascunde comori fără de preț. Este adevărat, dar pentru a deschide aceaste comori, trebuie să găsim cheia potrivită. Totul stă ascuns în noi înșine, trebuie doar să căutăm.”

”Să fii actriță înseamnă să sublimezi feminitatea ta”

Despre relația dintre femeie și bărbat

”Bărbații preferă să dețină controlul! Din această cauză, ei se tem de femeile frumoase și independente și sunt ușor atrași de fete mai tinere, fără personalitate, care sunt ușor de manipulat și alături de care se simt puternici.”

”Femeia poate să iubescă atât de intens, de parcă nu ar pleca niciodată. Dar într-o bună zi poate pleca așa, de parcă nu ar fi iubit niciodată.”

”Fiecare femeie, măcar o dată în viață, visează să fie prostituată!”

Despre frumusețe

”Frumusețea devine o problemă pentru o femeie numai în două situații: când ea lipsește și când, nu este nimic altceva, decât frumusețea.”

”Eu întotdeauna spun fetelor mai tinere, să învețe să își iubească corpul, așa cum este el! Nu există idealuri. Frumusețea are efect doar 3 minute, după asta, trebuie să știi a ține privirile asupra ta. Bărbații adoră femeile încrezute, cu forme sau fără, nu contează!”

”Frumusețea poate inspira poeții, dar poate ofensa oamenii de rând. Deține o putere extraordinară, ea poate provoca și poate face oamenii agresivi. Bărbații admiră o femeie frumoasă, iar femeile o invidiază!”

monica bellucci cea mai frumoasa femeie, sfaturi

”Eu niciodată nu voi fi slabă, sunt lenoasă! Iubesc mâncarea delicioasă, asta sunt eu cea adevărată. Și voi rămâne mereu fidelă propriei persoane!”

”Oameni pot ierta inteligența, talentul altora, dar frumusețea — niciodată!” 

Despre fericire

”Eu mă simt bine, atunci când sunt în singurătate și nu este frumusețea de vină. Știu mulți oameni care au o viața devastatoare. Confortul interior nu are nici o legătură cu exteriorul. Eu sunt fericită, deoarece am fost iubită, dorită, apreciată  — și pentru că am o familie mare.”

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply