13 trăsături seducătoare de care femeile nu trebuie să se intimideze

O femeie poate fi seducătoare, dar ușor intimidată de multe trăsături ale caracterului sau de anumite aspecte ale exteriorului. Multe defecte pe care ni le asumăm, pot fi transformate în punctele noastre forte. În ultimii ani, psihologia modernă, îndeamnă tot mai mult oamenii să se accepte așa cum sunt. Noțiunea de ”be yourself” este tot mai populară, iar iubirea de sine câștigă mult teren în rândul societății.

Sunt unele trăsături atât de importante care ne formează individualitatea și personalitatea.

Uneori nu conștientizăm cât de valoroase sunt acestea și cum am arăta cu alte trăsături definitorii.

Mai jos aveți o listă stranie de 13 defecte feminine, pe care bărbații le cred seducătoare:

1.Pofta de mâncare

13 defecte feminine, pe care bărbații le cred seducătoare:

Multe femei sunt intimidate atunci când merg la o întâlnire și cred că nu trebuie să-și etalezi întreg apetitul în fața unui bărbat. A demonstra un apetit bun, nu este nimic rușinos, ba mai mult, studiile demonstrează că bărbații sunt ușor seduși de acest lucru.

2.Ridurile de la zâmbet 

Gropița în obrăjori în combinație cu un zâmbet fermecător adaugă strălucire unei femei. Chiar dacă apar riduri în jurul ochilor de la zâmbet, bărbații sunt atrași de femei optimiste și pline de viață.

3.Picioare plinuțe

13 defecte feminine, pe care bărbații le cred seducătoare:

Un defect ce complexează multe femei. Picioarele suple și lungi sunt visul oricărei femei, dar realitatea uneori este mai dură. După opinia bărbaților, picioarele mai plinuțe sunt foarte seducătoare.

4.Voce ridicată

Experienții de la Colegiul Universitar din Londra s-au oferit voluntari să asculte mai multe voci și să le evalueze gradul de atractivitate. Cele mai seducătoare pentru bărbați au fost vocile moderat ridicate. Oamenii de știință argumentează acest aspect prin asocierea unei voci ridicate cu o putere interioară deosebită și energie fizică. Un bărbat se simte sedus de o femeie care vorbește cu o tonalitate mai ridicată.

5.Arată mai matur 

13 lucruri de care femeile nu trebuie să se intimideze

Psihologii susțin că bărbații sunt seduși de femeile ce arată mai matur. De asemenea, preferințele acestora depinde de experiența din copilărie. Bărbații ale căror mame în momentul nașterii aveau peste 30 de ani, sunt atrași de femei mai mature și viceversa. 

6.Mărimea mică la picior

Picioarele mici și grațioase au atras din totdeauna bărbații. În opinia lor, picioarele mici se asociază cu o copilărie fericită și inocentă și contribuie la dezvoltarea armonioasă a unei femei.

7.Asemănarea unor trăsături ale feței cu partenerul

Se spune că opizițiile se atrag, dar nu și în acest caz. Multe cercetări susțin că conform teoriei homogamiei oamenii aleg un partener de viață care are caracteristici asemănătoare, inclusiv în vizuale.

8.Căscatul

Cât de ciudat sună, dar căscatul are un farmec deosebit asupra unui bărbat. Este foarte copilăresc și redă o senzație de dulcegărie.

9.Coafura coada de cal

Această coafură deschide partea posterioară a gâtului și arată seducător, mai mult, acest gen de coafură conferă încredere în sine unei femei, putere și control.

10.Urechile mari

13 lucruri de care femeile nu trebuie să se intimideze

Altă chestie bizară, dar bărbații se simt foarte atrași de o femeie cu urechile nițel mai mari.

11.Un corp armonios

Nu contează câți centimetri ai în talie și ce mărime de haine porți. Știința declară că femeile, ale căror raporturi talie- șold variază de la 0,67 la 0,8- impresionează invariabil bărbații. Pentru a afla acest paramentru, împarte valoarea circumferinței taliei cu circumferința șoldurilor.

12.Pielea albă

Multe femei apelează la bronz fie organic, fie nu, crezând că bronzul le face mai seducătoare. Cu toate acestea, bărbații nu împărtășesc întotdeauna această poziție: în conformitate cu mărturisirea lor, fața albă aristocratică este mult mai seducătoare, decât un bronz.

13.Capul

Înclinarea corectă a capului nu este importantă numai atunci când zâmbești. Experții australieni au realizat un studiu în care au arătat fotografii ale femeilor din diferite unghiuri bărbaților. Cele mai atractive pentru bărbați au fost femeile, care și-au păstrat capul drept în imagini, astfel încât acesta era ridicat puțin în sus.

You Might Also Like