6 femei elegante după 50 de la care ai multe de învățat: frumusețea nu are vârstă

Cea mai mare frică a femeilor este îmbătrânirea. Pentru a stopa acest proces natural, ele recurg la multe chestii bizare: operații plastice, pastile hormonale, etc. Odată cu trecerea anilor, în oglindă nu mai apare frumoasa femeie de altădată, cu pielea perfectă, fără riduri, fermecătoare, senzuală.

Stereotipul femeii ”bătrâne” comportă alte conotații în țările civilizate. Dacă femeia se simte tânără, fericită, realizată profesional și personal, atunci ea are dreptul să exteriorizeze aceste sentimente. Poți avea un ”suflet bătrân” și la 30, 40 de ani. Vârsta este doar o cifră, ea nu îți poate determina starea de bine sau aspectul.

Dacă ai călătorit în alte țări, sau măcar ai văzut pe interet femei deosebit de frumoase, indiferet de vârstă, atunci înțelegi despre ce vorbesc. În Italia, spre exemplu, femeile conduc mașina, merg pe bicicletă, fac sport, poartă rochii scurte și se machiază și la 60 de ani.

1.Linda Rodin, 68 de ani!

Este cea mai stilată femeie din New York. A avut o carieră strălucită în modelling și în redacția Herper Bazar. La 68 de ani încă mai lucrează, este înnebunită de modă, inovații, stil și fotografie. Ea crede cu sinceritate că viața după 60 abia începe.

Este cu adevărat ireală!

2.Maye Musk, 70 de ani

Este manechin, nutriționist și autoare. Scrie despre modul sănătos de viață și despre frumusețea interioară. Are un o pagină de Instagram fabuloasă și utilă. Are 3 copii și 10 nepoți. Deci, o femeie absolut împlinită!

La întrebarea ”care este secretul tinereții veșnice?” a răspuns ”munca care te inspiră și îți dă energie, oamenii fac o muncă, de obicei, care le ia energia!” 

3.Lin Slater, 64 de ani

Nu este din domeniul modelling, ci este o profesoară! A predat sociologia la Universitatea din New York. Este un etalon al eleganței.

4.Daphne Selfe, 90 de ani 

Este cea mai în vârstă model din lume. Are absolut toate criteriile potrivite pentru un model de succes la 90 de ani! O poți admira și pe Instagram.

5.Sarah Jane Adams, 62 de ani

Popularitatea a ajuns-o abia la 60 de ani. Fiica ei a publicat o poză cu fermecătoare Sarah și imediat a făcut furori. Pozează pentru diverse magazine de bijuterii de epocă.

Stilul ei este neobișnuit, combină culori îndrăznețe, rochii lungi și voluptoase sau costume senzuale!

6.Baddie Winkle, 89 de ani!

Este cea mai stilată bunicuță din lume! A devenit vedetă la 85 de ani și este foarte populară pe Instagram (3 milioane de urmăritori). Fraza care a cucerit lumea este ”fur inimile bărbaților din 1928!” 

Să îmbătrânești nu e chiar atât de grav! Tu ce părere ai?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply