Femeia nu trebuie să fie perfectă, ea trebuie să fie iubită și fericită

Tot mai des auzim despre meditație, relaxare, liniște sufletească, armonie interioară…bla, bla, bla!

Oare ce o fi însemnând toate aceste noțiuni, astăzi, într-un secol bântuit de frică, goană după bani și lipsa cronică a iubirii?!

Pentru mine, om al literelor și femeie ce nu merge la petreceri, dar citește o carte în timpul liber. Or, poate sunt mai demodată…deci, pentru mine meditația este comuniunea cu mine însămi. Eu prefer să ascult liniștea, să ascult muzică clasică sau doar să fiu în armonie cu simțurile mele interioare. Supraobosită sunt și eu, uneori enervată, alteori îmi repugnă idee de singurătate, alteori, îmi doresc o clipă de supliciu în sinea mea.

Cum reușește o femeie astăzi să fie în armonie cu sine, având atât de multe activități și responsabilități?! O întrebare cât se poate de dificilă, în egală măsură, o sursă de motivație enormă. Sunt multe femei etalon al reușitelor, femei ce arătă senzațional, ce au copii și nu unul, femei ce merg la sesiuni foto, mereu ieșite din saloane și spa. Ei, cum ele le reușesc pe toate? Simplu. Nu o fac singure. Au ajutor, au susținere, au sprijin moral sau chiar fizic. Au alte îndeletnicire decât cele ale unei femei simple.

Dar….întrebarea constă în altceva. Tu vrei să fii acea femeie? Tu vrei să ai o asemenea viață? Pentru că dacă ai vrea, demult o făceai. Îmi place să vorbesc des despre energia feminină și puterea ei neegalată de a întoarce munții. Femeia poate realiza tot ce își dorește. Toată acea susținere, ajutor și iubire ea o cere, anume din acest motiv o primește. Acele realizări vin din dorința sporită de afirmare, de dezvoltare și din focul interior ce-l posedă orice mamă, femeie și domnișoară.

Femeilor, cereți ajutor! Nu vă fie frică să păreți deocheate în fața altora, nu trebuie să le reușiți pe toate, nu sunteți obligate să fiți perfecte. Setați prioritățile în viața voastră și mergeți cu pași mici, dar siguri spre țelurile voastre. Astfel, obțineți libertatea interioară. Femeia trebuie să fie fericită! Ea este inspirația pentru familia ei.

You Might Also Like