Frumusețe regală: învață ritualuri de îngrijire de la cele mai frumoase regine din toate timpurile

Frumusețea este un atribut greu de dobândit, deoarece necesită implicație și muncă asiduă. Nu este o constantă, frumusețea este mai curând o muncă continuă. Dacă ești femeie știi despre ce vorbesc. Am selectat lapidar câteva secrete de la prințesele care au lăsat în urma lor un parfum istoric al eleganței și frumuseții.

Cleopatra

cleopatra, frumusete, secrete de la prințese

”Se spune că frumusețea ei nu era atât de izbitoare încât să fie incomparabilă sau orbitoare, dar simpla ei prezență era irezistibilă”, a scris Plutarh despre regina egipteană.

Regina este și astăzi numărată printre cele mai frumoase femei din toate timpurile. Câteva secrete din ritualurile ei zilnice: făcea baie numai cu lapte și miere; a fost prima femeie care își făcea scrub, amestecând sarea de mare cu cremă; părul era un atribut principal și utiliza gălbenușuri de ou cu miere și ulei de migdale. Pentru a menține silueta perfectă, odată la 2 săptămâni avea un program de detoxifiere, utilizând suc de lămâie și ulei de măsline.

Regina Elisabeta 1

elisabeta, regina, secretele frumuseței- ritualuri de îngrijire ale regielor

Elisabeta 1 a fost un personaj controversat și foarte iubit de către bărbați. Părul ei de un roșu aprins a scos din minți multe inimi. Unul din secretele frumuseții ei este pielea incredibil de albă. Ea a introdus-o la modă și s-a ascuns mereu de soare. Culoarea pielii pentru regină nu era suficient de palidă, așa că utiliza un amestec de albușuri, pulbere de ouă, mac și piatră de alaun.

Prințesa Sissi

printesa sissi secretele frumuseții la printese și regine

Prințesa Sissi avea o podoabă capilară de o splendoare nemaipomenită. Pentru a conferi farmec și strălucire părului, ea folosea un amestec de gălbenuș de ou și brandy chiar la rădăcini, iar pentru capetele uscate folosea un amestec din lămâie, oțet de mere și tinctură de urzică. Alte ritualuri stranii erau: pentru față folosea carnea proaspătă, pentru piele și eleasticitate mereu își înfășura șoldurile într-o cârpă înmuiată în oțet. De asemenea, împărăteasa iubea apa de trandafir. Încă în acele timpuri ea servea în fiecare zi suc proaspăt stors.

Prințesa Diana

prințesa diana, secrete frumuseții pentru reginele din toae timpurile

Anul acesta, make-up artistuol prințesei Diana, Mary Greenwell a împărtășit secretele frumuseții ei. Primul mare secret a fost utilizarea unei nuanțe corecte pentru ochii ei albaștri. Deci, nu creion albastru. Avea grijă de pielea ei, o hidrata permanent, avea grijă de zona ochilor. De asemenea avea un regim strict de alimentație, sport și somn.

Kate Middleton

Kate Middleton, secretele frumuseții reginelor

Este cea mai urmărită prințesă la ora actuală, costumele ei sunt discutate intens în presă și dispar instantaneu de pe rafturile magazinelor. Ea a devenit în doar 3 ani un fashion icon. Unul dintre cele mai importante secrete ale frumuseții lui Kate Middleton este o dietă echilibrată, care îi permite să păstreze o siluetă frumoasă: pentru micul dejun, ducesa mănâncă fulgi de ovăz, iar seara mănâncă carne slabă și legume. Pentru frumusețea pielii, ducesa folosește o mască cu un conținut ridicat de venin de albine, care înlocuiește botox-ul.

Dacă ți-a plăcut, nu uita să distribui prietenilor!

You Might Also Like