Istoria de succes a Arianei Grande „femeia anului“ în topul Billboard 2018

De două ori nominalizată la premiile Grammy Award, Ariana Grande are o istorie uluitoare. O actriță ce se descurcă de minune și cu rolul de cântăreață. Să descoperim împreună istoria ei de succes.

ariana grande

Copilăria

Ariana Grande s-a născut în 1993 în Boca Raton, Florida. A urmat școala Pine Crest și școala de pregătire North Broward. Părinții ei sunt oameni de artă și au încurajat orice inițiere a fiicei. De mică a fost implicată în numeroase activități, ore de canto, spectacole TV, etc. Fratele ei, Frankie este producătorul personal al vedetei.

ariana grande

Când avea 8 ani, părinții ei s-au despărțit. Ea a păstrat o relație frumoasă cu ambii părinți. Fiica a fost trimisă la teatrul copiilor locali când abia învățase să vorbească. Și când a devenit clar că copilul avea abilități extraordinare, părinții ei au transferat-o la un teatru profesionist. Vocea ei a fost antrenată de către Eric Vetro, faimosului antrenor de la Hollywood.

ariana grande

La 14 ani a jucat într-un musical care i-a adus succes și multe oferte după. Directorul i-a încredințat rolul Charlottei. Cântăreața și actrița a câștigat primul premiu prestigios al Asociației Naționale de Teatru pentru Tineret pentru această lucrare.

După ce a lansat primul album, acesta a căpătat un succes răsunător. Versiunea din 2014 ”My Everything” a vândut 169.000 de exemplare în prima sa săptămână, fiind clasat pe locul 1 în toate topurile. Ce a urmat mai apoi este o incredibilă istorie de succes, Ariana Grande a realizat numeroase turnee în întreaga lume cu piesele ei.

La doar cateva zile de la neasteptata lansare a piesei Thank U, NextAriana Grande se bucura de un succes fantastic, starnind un val de reactii pozitive. Ariana Grande, „femeia anului“ în topul Billboard 2018. Vicepreşedintele Billboard, Ross Scarano, a declarat că o apreciază pe artistă, în special, pentru stilul original, dar şi pentru că dă dovadă de mare încredere în sine şi a explicat de ce i se potriveşte titlul de „femeia anului“:

„Ariana Grande este un star în propriii termeni, nu se încadrează strict unui trend muzical anume sau unei căi din industrie. Sigură pe convingerile ei, ea se apără singură şi îşi susţine deciziile într-o lume care de cele mai multe ori nu este prea primitoare cu o asemenea putere a femeilor tinere. Are curaj, face o muzică bună şi merită să fie femeia anului“.

You Might Also Like