Poți să te vindeci de cancer fără medicamente: Louise Hay explică cum funcționează psihosomatica feminină

Louise L. Hay este autoarea bestsellerurilor internaționale Poți să-ți vindeci viața și Puterea este în interiorul tău. Un gurru internațional ce a ținut seminare în întreaga lume despre metafizică și sănătatea feminină. S-a stins din viață în 2017, la vârsta de 90 de ani.Louise Hay este un exemplu strălucitor, o femeie ce a activivat până la sfârșitul zilelor, ce a făcut sport, s-a bucurat de viață și a zâmbit mereu, indiferent de vârsta ei. Mai mult, ea a tratat mulți oameni de cancer fără medicamente.

Tehnicile sale de vindecare și afirmațiile ei au inspirat milioane de oameni și a vândut peste 50 de milioane de exemplare din cărțile sale în întreaga lume. Metoda ei de vindecare este foarte ”neobișnuită”, dar cât se poate de eficientă, deoarece subiectul legăturii corpului și minții nu era încă cunoscut. Multe dintre scrierile ei se bazează pe călătoria ei personală prin abuz și sărăcie. Experiența ei timpurie a vieții nu era cu siguranță una absolut pozitivă, dar aceasta a încurajat-o pe calea ei de vindecare și, prin urmare, a devenit unul dintre cei mai respectați mentori spirituali ai timpurilor noastre. La afirmațiile ei și ce moștenire a lăsat oamenii vom mai reveni.

Când a fost diagnosticată cu cancer, Louise și-a folosit propriile tehnici de vindecare, inclusiv afirmațiile pozitive, vizualizarea, curățarea nutrițională și psihoterapia pentru a se vindeca. Iată cum explică ea de ce apare cancerul la sân.

”Există un tipar care se repetă la toate femeile cu cancer la sân. De regulă, acestea au o incapacitate uluitoare de a spune nu. Sânii simbolizează hrănirea, iar femeile cu cancer la sân sunt exact cele care hrănesc pe toată lumea din jurul lor, mai puțin pe ele însele. Lor le este aproape imposibil să spună cuiva nu. Multe dintre ele au fost crescute de părinți care s-au folosit de vinovăție și manipulare pentru a le disciplina. La ora actuală au ajuns femei adulte care încearcă în permanență să le facă pe plac celor din jurul lor, chiar dacă nu se simt confortabil. Ele se dau de ceasul morții să le facă celorlalți pe plac, din cauza acestei dăruiri continue, lor nu le mai rămâne nimic”

Este o afirmație cât de poate de cutremurătoare, dar sunt convinsă că mulți se vor regăsi. Este foarte important să învățăm să spunem nu și să nu argumentăm alegerea. Femeile trebuie să se iubească pe ele suficient pentru a putea dărui altora iubirea sinceră, nu forțată! Trebuie să fie înconjurate de iubire, de dăruire, de emoții pozitive și oameni alături de care se simt bine.

Mulțumim că distribui!

You Might Also Like

  • Psihosomatica pe înțelesul tuturor: ce legătură are starea psihologicăDivers Media 02.02.2019 at 12:52

    […] folosirea mijloacelor psihologice în terapia lor. Corpul nostru vorbește cu noi, el ne transmite periodic mesaje, pe care noi le înțelegem foarte rău sau nu le percepem […]