”Lasă-mă să mor în viață, decât să trăiesc mort” cea mai frumoasă rugăciune despre viață pe care ai citit-o vreodată

Îți place viața ta? Îți place ceea ce faci? În cazul în care răspunsul este negativ, atunci este important să realizezi ceea ce este important: cu cât este mai multă apă murdară într-un vas, cu atât mirosul va fi mai urât. Adică, se petrece un proces de degradare. Vrei să schimbi ceva?

Această rugăciune poate deveni mantra ta, care te va ghida pe calea cea dreaptă.

”Lasă-mă să mor în viață, să nu trăiesc mort” cea mai frumoasă rugăciune despre viață pe care ai citit-o vreodată

 

Viață,

Distruge ceea ce trebuie distrus în mine.

Întărește ceea, ce trebuie întărit.

Utilizează toate resursele mele. Creează cu mine, desenează cu mine fiecare picătură pe pânza vieții. Ajută-mă să trăiesc o viață plină, unică, să merg prin pădure pe un drum nestrăbătut de nimeni.

Arată-mi cum trebuie să iubesc mai profund, mai sincer- așa cum nu am știut niciodată să o fac. Ține în fața mea exact ceea ce am refuzat să văd.

Învață-mă să devin mai loial și mai relaxat, să accept cu toată ființa mea ceea ce nu mă lasă să fiu fericit. Învață-mă să nu mai lupt cu nimic.

Dăruiește-mi și mai multe probleme, lupte interioare și, poate, necazuri de neînvins, dacă ele mă vor face și mai smerit sau mă vor ajuta să am încredere în viață.

Ajută-mă să învăț a râde de seriozitatea mea. Permite-mi să descopăr umorul în întuneric. Arată-mi sentimentul de liniște și pace interioară în mijlocul unei furtuni. Nu mă îndepărta de la adevăr niciodată.

Fie ca recunoștința să devină ghidul meu. Fie ca iertarea să-mi devină mantră. Fie ca acest moment să-mi devine prieten.

”Lasă-mă să mor în viață, să nu trăiesc mort” cea mai frumoasă rugăciune despre viață pe care ai citit-o vreodată

Permite-mi să văd viață în fiecare chip.

Permite-mi să simt prezența ta caldă în propria mea prezență.

Susține-mă când mă împiedic.

Respiră cu mine când nu pot respira.

Lasă-mă să mor în viață, decât să trăiesc mort.

Autor: Jeff Foster

You Might Also Like