5 picturi ale lui Robert Gonsalves care îți pulverizează creierul (admiră-le)

#1 Corăbiile din ceruri

Unte ți-ai concentrat privirea inițial: asupra corăbiilor sau asupra podului inexistent? În cele din urmă, nu contează prea mult, pentru că după câteva secunde imaginea era clară: fiecare arc al podului este de fapt o navă de navigație diferită și acestea au contribuit la crearea acestei iluzii optice. Imaginea este cu adevărat foarte frumoasă.

#2 Copacii sunt sus sau jos?

Toamna, frunzele copacilor sunt atât de multe pe jos, încât creează impresia unui nou strat. Artistul Robert Gonsalves  și-a imaginat mai multe niveluri de copaci, ceea ce adaugă o nouă conotație acestui anotimp măreț. Cât de inspirată este această imagine.

#3 Casacada umană

imagini deosebite, artă

În viziunea artistului apa s-a transformat în oameni. Dar această pictură este foarte semnificativă, deoarece reprezintă sculptorii, care precum apa sunt fluizi și transformă orice piatră în obiect de artă. Nu există o diferență atât de mare între acțiunea erozivă a unei cascade naturale și acțiunea unor bărbați îmbrăcați în alb, care, echipați cu o daltă, erodează artistic zidurile de piatră pentru a face arhitectură.

#4 Patul care levitează

imagine artistică, levitație

Gonsalves a transformat o noapte liniștită din dormitorul unor copii într-o aventură uluitoare. Saltul fetei a devenit zbor, o levitație deasupra ținuturilor verzi și bogate. Foarte sugestiv și impresionant acest tablou.

#5 Reflecții

imagini, artistic, tablou,

Cine în copilărie nu a admirat orizontul, cerul, iar dacă aceste reflecții sunt noaptea magia este și mai mare. Copacii se oglindesc în apă, fiind luminați de luna arzătoare. În percepția lui Gonsalves, luna este un felinar, iar spațiile dintre copaci sunt reprezentate de o fată care iese din magia acvatică.

 

You Might Also Like