Cum sunt bărbații evrei la 40 de ani: află de ce poartă familia soției și de ce merg lunar la spa

Un evreu tipic în reprezentarea noastră este un bărbat adevărat, curajos și foarte deștept. Știe ce este o armată, citește de la drepta la stânga, poate găti humuss cu ochii închiși și adoră copii. A, da! ascultă mama cu sfințenie și nu sunt generoși. Pentru ei, un dar scump nu poate fi făcut, decât copiilor. Totuși, evreii au mare popularitate în rândul femeilor. Să vedem de ce.

În primul rând, evreii se iubesc pe ei, au grijă de sănătatea lor, fac mult sport și au grijă de frumusețea lor. Aceasta le creează un aspect îngrijit, un corp frumos și atrăgător. O altă calitate este simțul umorului. Evreii fiind foarte deștepți au glume istețe și dificile, greu de înțeles și șmechere. Aceasta femeile adoră. Mai mult, evreii au ritual lunar de îngrijire la spa, unde merg împreună cu soțiile. Ei iubesc masajul, sauna, procedurile cosmetice, poate este o caracteristică înnăscută.

Stereotipurile. Evreii sunt binevoitori, atenți și generoși. Au reguli stricte de viață și sunt mega responsabili. Ei vor răspunde la telefon chiar și în cele mai intime momente. Divorțul în Israel este un proces complicat și bărbații nu au nici un interes să divorțeze, din acest motiv ei trăiesc alături de soțiile lor toată viața. Cum fac față atunci, pentru că au multă energie senzuală și sunt chipeși?

Flirtul. Evreii sunt pricepuți la acest capitol. Ei pot vorbi mult cu o femeie necunoscută, pot glumi, îi pot face complimente, dar asta nu înseamnă nimic. Ei sunt foarte fideli și credincioși. Evreii ortodocși sunt foarte pricipiali, ei nu au voie să privească în ochi alte femei, iar dacă a decis să se căsătorească cu o fată nu o va atinge nici măcar pe mână până la căsătorie. Într-o familie nimeni nu se ceartă, soția își respectă soțul, nu își permite să ridice vocea la el.

Matriarhat. În Israel bărbații sunt mereu la ascultarea femeilor, ei poartă mai întâi familia mamei, apoi a soției. Pentru evrei femeile sunt precum bomboanele, pentru ei nu contează învelișul, ci sufletul. Femeile trebuie să fie înțelepte, deștepte, să nu fie materialiste și să iubească copii. Pentru o astfel de femeie ei sunt gata să-și dăruiască și viața.

 

You Might Also Like