Frumusețea culturii asiatice surprinsă de un fotograf enigmatic

Sasin Tipchai este un fotograf talentat din Thailanda care surprinde frumusețea culturii asiatice în cele mai diverse iposteze. Imaginile lui se bucură de o popularitate mare în spațiul online și pe bună dreptate- sunt atât de profunde și enigmatice.

Pentru a îmbina plăcutul cu utilul, vom prezenta mai jos câteva imagini inedite și vom scrie despre câteva curiozități ale culturii thailandeze. Cultura thailandeză este una surprinzătoare și miraculoasă!

#Problemele de familie

Familia aproape întotdeauna vine pe primul loc în Thailanda, cu un accent mult mai mare pus pe familia extinsă decât în mod obișnuit în țările occidentale. Interesant este că pentru thailandezi verișorii sunt considerați frați. Toți membrii familiei au o relație puternică, iar problemele sunt mereu rezolvate.

#Relaxarea este o ordine a zilei

Thailandezii sunt foarte ospitalieri, rar afișează emoții negative puternice, cu momente de furie, sunt mereu zâmbitori și relaxați.

#Zâmbetul poate avea multe sensuri

Mulți oameni cred că Thailanda este o țară caldă, fericită și primitoare din cauza zâmbetului constant. Într-adevăr, Thailanda este cunoscută ca Land of Smiles! Zâmbetele nu arată întotdeauna fericirea și sunt uneori folosite ca o mască.

#Patriotismul este imens

Mândria națională este o parte integrală din cultura thailandeză. Drapelul național este ridicat în multe locuri, ridicat în fiecare dimineață cu imnul național și coborât din nou seara. Imnul regelui este interpretat înainte ca filmele să înceapă în cinematografe. Mulți localnici mărturisesc o iubire nemărginită pentru țara lor, extinzându-se la religie și monarhie.

#Da ar putea însemna nu

În rarele ocazii, o persoană thailandeză spune că nu este absolut. Ei sunt foarte flexibili și mereu îți vin în ajutor.

#Religia este unică

Religia predominantă din Thailanda este budismul, în special budismul Theravada.

#Există multe superstiții

#Statutul este important

Deși nu poate fi evident imediat, statutul este un lucru uriaș în cultura thailandeză. Vârsta, conexiunile familiale, tipurile de locuri de muncă, educația și nivelul veniturilor sunt factori care contribuie la starea percepută a unei persoane în societate.

#Respectul și rușinea sunt cele mai importante valori

Respectul, rușinea și demnitatea sunt importante în Thailanda, poate mai mult decât în multe țări occidentale. A nu scoate pantofii înainte de a intra într-o casă este, de asemenea, un semn mare de lipsă de respect.

#Călugării sunt foarte respectați

#Thailandezi sunt conștienți de corpul lor și iubesc animalele

Capul este văzut ca cea mai spirituală parte a corpului și niciodată nu ar trebui să atingeți capul unei persoane.

#Copii sunt fericiți

 

You Might Also Like