Nou record în Dubai: Cel mai mare centru comercial din lume va fi cât 100 de terenuri de fotbal

Despre Dubai știi deja că deține toate recordurile din lume și nu se oprește aici. Un nou proiect de construcție a celui mai mare centru comercial din lume este deja pus în acțiune.

Se spune că va fi de două ori mai mare decât actualul ”Dubai Mall”. Centrul comercial ”Dubai Square” nu va fi doar pentru shopping, dar va poseda o diversitate de distracții unice în lume. Dimensiunea acestuia poate fi comparată cu 100 de terenuri de fotbal. Bugetul alocat este de 2 miliarde de dolari.

O parte foarte mare din teritoriu va fi dedicată cartierului chinez, de fapt, cel mai mare din Orientul Mijlociu. Teritoriul centrului comercial va avea 8 km pătrați, de două ori mai mult, decât cel actual.

Primul etaj al centrului comercial va găzdui mai multe săli de concerte în stil futurist, unde se vor desfășura concerte și evenimente neobișnuite. De asemenea, vor fi cinematografe, parcuri acvative, parcuri sportive și magazine.

Totuși, secretul acestui centru vor fi noile tehnologii inovaționale. Distracții în 3D, show-uri care transformă realitatea, te transpun în stări și locuri diverse. Una din aceste distracție, este experiența ”morții” după care renaști cu altă viziune asupra vieții. Se așteaptă mulți turiști, în special, tinerii care sunt înnebuniți de futurism.

Achitarea cumpărăturilor se va efectua doar cu telefonul. Nu vor exista vânzători, case la care trebuie să stai în rând. Este o tehnologie cu totul nouă și eficientă de a combina plăcerea cumpărăturilor, senzațiile tari și dezvoltarea personală.

Tu ce părere ai despre acest nou proiect, lasă un răspuns în comentarii!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply