Fotografii oficiale de la nunta regală! Află de ce Prințesa Eugenie a fost dur criticată

Familia Regală a Marii Britanii a publicat portretele oficiale de la nunta Prinţesei Eugenie (28 de ani) cu Jack Brooksbank (32 de ani), care a avut loc sâmbătă, la Capela St. George din Windsor. Prinţesa Eugenie este nepoata reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, iar logodnicul ei este un cunoscut om de afaceri.

Imaginile sunt, cu adevărat, regale. 

royal wedding, nunta regală, prințesa eugenie

Fotograful britanic de modă și portret Alex Bramall a fost onorat să imortalizeze aceste ”clipe pentru secole”. O fotografie de grup realizată în camera albă de desen din Windsor cuprinde atât familia mirelui cât și a miresei.

nunra prințesei eugenie, marea britanie

Frumoasă prințesă a purtat o rochie albă, cu trenă foarte lungă, semnată de designerii britanici Peter Pilotto şi Christopher De Vos. Prințesa Eugenie purta, de asemenea, un diapozitiv de păr, aparținând Majestății Sale Regina.

În această imagine, Eugenie purta o rochie de la Zac Posen și pare să privească îndrăgostită pe noul ei soț, care zâmbește la aparatul foto și îi ține mâna. Palatul Buckingham susține că Posen a fost inspirat de frumusețea orașului Windsor și a peisajului rural înconjurător, iar culoarea rochiei reflectă strălucirea unui trandafir englez.

Prințesa Eugenie poartă cercei de diamant și smarald care au fost un cadou de nunta de la Groom.

Fotograful Bramall a spus că este „o onoare și un privilegiu” să fie invitat să fotografieze cuplul.

Prințesa Eugenie a fost dur criticată pentru că a ales o rochie cu un asemenea decolteu în spate. Prințesa a avut o operație pentru a trata scolioza – curbura coloanei vertebrale – când avea 12 ani și are o cicatrice vizibilă. Michelle Elman, fondator al mișcării pozitive a organismului, o încurajează, totuși: „Este minunat că a decis să-și arate cicatricile. Cicatricile ei fac parte din corpul ei și, sunt la fel ca restul corpului, deci nu ar trebui niciodată să se simtă obligată să le ascundă pentru alte persoane. Este un exemplu strălucitor al curajului.”

You Might Also Like