Tot adevărul despre ”black friday”- cum să beneficiezi de reduci mari pentru călătorii

În timp ce mulțimea sta în coadă în centrele comerciale, tu caută cele mai tari oferte online. Află aici despre ce înseamnă black friday și cum să beneficiezi de cele mai bune oferte pentru bilete avia și rezervări hoteliere.

Ce este black friday și de ce este această vinere- neagră?

Conceptul vine din SUA și semnifică începutul vânzărilor de Crăciun, imediat după ziua Recunoștinței. Treptat, aceast concept s-a dezvoltat mult și s-a extins în întraga lume. Chiar și pentru țările care nu sărbătoresc ziua Recunoștinței, oricum ultima vineri din noiembrie este marcată drept black friday. Încă în anii 1960 polițiștii din Philadelphia au numit această zi black friday sau ziua reducerilor, deoarece s-a creat un ambuteiaj imens. Când vânzătorii au anunțat reduceri, americanii, care încă nu digeraseră curcanul de la o cina festivă, s-au grabit la cumpărături. Acest lucru a generat blocaje uriașe, trafic și accidente- iar pentru poliție a fost o zi neagră.

black friday ce înseamnă, de unde vine această denumire, de ce sunt reduceri

Vânzătorii s-au temut că asociațiile negative ar obliga cumpărătorii să rămână acasă. Din acest motiv au schimbat puțin paradigma și prin anii 80 au explicat acest „NEGRU” prin profitul din contabilitate care a fost înregistrat în minus, iar profitul cu ”roșu”. Acum cele mai bune oferte nu sunt cele mai rapide, dar cele mai savuroase, deaorece concurenții sunt mulți și clientul are o gamă foarte largă de alegere.

1.Reducerile în magazine

black friday, reduceri, vinerea neagră, noaptea reducerilor,

În teorie, totul este simplu – te duci la magazin și alegi ceea ce ți se potrivește și este mai ieftin. În practică, totul este complicat pentru că există o mulțime de oameni ca tine. Cozile interminabile din magazine sunt o problemă pentru unii, dar alții pot sta și toată noaptea în rând pentru a profita de reduceri considerabile.

Alte trucuri ar fi, începeți asaltul cu etajele de sus, pentru că cumpărătorii se concentrează doar la primele nivele. Fiți, totuși, selectivi, alegeți doar lucrurile de care aveți cu adevărat nevoie. Uneori, poți ajunge acasă bulversat și să nu ai nevoie de obiectele pe care le-ai procurat. Trebuie să acționați rapid: se întâmplă că reducerea este valabilă, de exemplu, numai pentru primii 100 de clienți.

2.Reducerile online: black friday

black friday

Această opțiune este în vogă acum, pentru eficiența și economia de timp. Încercați să plasați achizițiile în coș în avans – acest lucru vă va ajuta să câștigați timp și să reușiți în vinerea neagră să achiziționați tot de ce aveți nevoie la un preț redus.

3.Reduceri avia: black friday

Cine este șmecher știe că reducerile sunt valabile și pentru biletele avia, verificați mai multe companii, anul acesta și wizzair au oferte fierbinți. Companiile aeriene distribuie deja coduri promoționale pentru promoțiile viitoare în posturile de publicitate și buletinele de știri sau prin e-mail. Abonați-vă la lista de resurse care colectează cele mai profitabile oferte pentru toate companiile aeriene.

4.Rezervă un hotel de vis chiar de vinerea neagră

black friday, reduceri, vinerea neagră- află cum să beneficiezi de cele mai tari oferte

Da, reducerile sunt valabile nu numai pentru haine. Astfel, poți să organizezi o vacanță de vis la un preț redus. Au fost și situații când o noapte la hotel poate fi rezervată pentru 1$, da- ai citit corect. Nu ezita, caută cele mai bune oferte chiar acum. Dar citiți foarte atent toate condițiile, dacă trebuie de achitat serviciul de curățenie sau nu, etc.

Mulțumesc că distribui!

You Might Also Like