Relații interumane sunt precum grădinile, iar tu ești grădinarul

Trăsăturile de personalitate pot fi dobândite

Uneori, noi părinții suntem bulversați, avem impresia că ne scapă de sub control și nu știm ce să oferim copiilor. Suntem bombardați cu informații, clișee, modele vechi sau moderne, mereu schimbătoare.

Cum ar putea un părinte modern, obosit și mereu ocupat să altoiască în copil calitățile de care el cu adevărat are nevoie? Calități cu adevărat utile întotdeauna, care îl vor salva și ajuta în orice împrejurare, în orice dilemă.

Specialiștii în parenting sunsțin că nu poți lucra sau influența tot ce există în viața unui copil, dar poți alege câteva aspecte pe care să le îmbunătățești și asupra cărora poți contribui.

Iată calitatea cea mai importantă pe care copii trebuie să o înțeleagă înainte de a deveni adulți:

Relațiile cu oamenii

Abilitatea de a te înțelege bine cu oamenii este una dintre cele mai importante. Noi suntem ființe sociale, avem un spirit care este creat pentru a interacționa cu alți semeni. Noi ne facem prieteni, ne căsătorim, mergem la un job, deci mereu suntem în contact cu alți oameni. Relațiile interumane sunt parte indispensabilă din viața noastră.

Dacă nu ai succes în conectarea și relaționarea cu oamenii, viața ta nu-și va atinge niciodată potențialul maxim. John Maxwell

Iată de ce! Pentru că lumea este construită din oameni. Noi facem totul cu oameni și pentru oameni! Orice faci și oriunde ești există oameni. De felul cum te vei conecta cu ei și cum vei relaționa cu ei va determina cât de tare te plac și cum ar putea să te ajute.

Există o relație strânsă între cât de tare te plac și cât de tare te ajută. Dar poți să-i faci pe oameni să te placă doar prin relații bune. Pentru copii este foarte important să învețe să relaționeze cu oamenii de mici.

Mulțumesc că distribui!

You Might Also Like