Oprah Winfrey- 10 reguli de aur care te vor împuternici să-ți proiectezi viața spre succes

Oprah Winfrey este mai mult decât o prezentatoare TV. Este cunoscută în întreaga lume, precum ”cea mai de succes” gazdă de talk-show, producător și antreprenor. Călătoria ei spre succes a devenit o sursă de inspirație pentru majoritatea oamenilor. Începutul ei a fost unul dur și anevoios, a avut o copilăria dificilă și o familie săracă.

oprah winfrey 10 reguli de aur, care te vor împuternici să-ți proiectezi viața pentru succes.

În ciuda obstacolelor și provocărilor cu care s-a confruntat în trecut, Oprah nu a permis trecutului să-i determine viitorul. 

Ea a fost concediată de la prima ei slujbă, fiind reporter de știri, deoarece nu avea conectare cu spectatorii, dar ea nu a renunțat la visul ei.

”Nu am avut niciodată noroc, mereu am fost o ratată. Cred în Dumnezeu, în binecuvântare, dar nu în noroc. Există numai puterea de a te agăța de o oportunitate și de a acționa. Norocul nu vine la tine să te invite la ceai, trebuie să muncești mult.” Oprah Winfrey

Ea pur și simplu nu a renunțat niciodată, indiferent cât de greu i-a fost.

Acestea sunt 10 reguli de aur, care te vor împuternici să-ți proiectezi viața spre succes:

Winfrey oprah 0 reguli de aur, care te vor împuternici să-ți proiectezi viața pentru succes.

1.Fii recunoscător pentru ceea ce ai și vei obține mai mult. Dacă te concentrezi asupra neajunsurilor, nu vei avea niciodată suficient.

2.Nu te grăbi, fă pași mici și siguri. Niciodată nu o să poți ajunge peste noapte acolo unde ai visat, fă un plan și mergi după el treptat. Campionii olimpici se pregătesc 4 ani pentru o prestație, ei au un plan bine pus la punct.

3.Greșelile sunt mari lecții de viață, toată lumea greșește.

Provocările sunt daruri care ne obligă să căutăm un nou centru de gravitate. Nu te lupta cu ele. Dacă nu ai reușiț, încearcă din nou. Fă mai bine a doua oară. Oprah Winfrey

4.Dezvoltarea permanentă.Este foarte important să analizezi în ce constă puterea ta și să sincronizezi personalitatea ta cu talentul tău și misiunea ta pe pământ”. Dezvoltarea ta trebuie să fie armonioasă, în raport cu necesitățile tale și visurile tale.

N.B.(Un sfat valoros din jurnalul ei este analiza personalității după metoda Swot, stai jos și completează această schemă, pentru a înțelege care sunt punctele tale forte și unde mai ai de lucru.)

oprah winfrey

5.Dă tot ce ai mai bun din tine la serviciu, nu te axa pe ce fac concurenții, fii tu cel mai bun. Este precum la un marafon, privind ce fac alții îți pierzi energia pentru a fi tu primul.

Cheia realizării unui vis este să nu te concentrezi pe succes, ci pe semnificație – și apoi, chiar și pașii mici și victoriile puține vor avea un sens mai mare. Oprah Winfrey

6.Ai încredere în tine. ”Bunica mea a fost servitoare și visul ei a fost ca eu să găsesc o familie de albi cuminte și să fiu asigurată toată viața, dar eu am avut încredere în mine și mi-am dorit altă viață”.

7.”Noi toți căutăm același lucru, chiar dacă suntem diferiți„ 

Aceasta este o altă regulă de aur, care i-a permis să ajungă la inima ascultătorilor. Ea a înțeles că fiecare om tinde să-și realizeze potențialul maxim, chiar dacă unul este cofetar și altul prezentator. Toată lumea dorește să găsească o oportunitate pentru a se dezvolta și pentru a avea o viață mai bună.

oprah winfrey 10 reguli de aur, care te vor împuternici să-ți proiectezi viața pentru succes.

8.”Eu iubesc oamenii foarte mult, secretul succesului meu este unul simplu, oamenii se oglindesc în mine. Ei își văd propriile visuri, dureri și probleme pe chipul meu, eu sunt reflectarea lor, dar asta a venit numai din faptul că mereu am avut scopuri tare bine definite, eu am vrut să-i înțeleg pe ei.”

9.Marele secret al vieții este că nu există nici un secret. Indiferent de scopul tău. Poți ajunge acolo dacă ești dispus să lucrezi mult.

10.Nu îți fă griji niciodată, mentalitatea pozitivă și dorința te poate duce pe drumul cel corect.

Mulțumesc că distribui!

You Might Also Like