11 cele mai bune antibiotice naturale care sunt la îndemâna oricui: scapă de gripă pentru totdeauna

Din nefericire, antibioticele sunt cele mai prescrise medicamente de către medici. Drept urmare, oamenii și-au distrus sistemul digestiv și, în mod ironic, și-au redus imunitatea naturală pentru toate tipurile de infecții.

Iată care sunt 11 cele mai bune antibiotice naturale care sunt la îndemâna oricui: scapă de gripă pentru totdeauna!

11 cele mai puternice antibiotice naturale

1.Turmenic/ Curcuma

Condimentul galben strălucitor pe lângă culoarea frumoasă are și proprietăți miraculoase. Turmericul este mult mai mult decât un aliment culinar – are proprietăți uimitoare de vindecare. Turmericul acționează ca agent antibacterian și poate fi administrat intern sau aplicat direct pe piele. Consumat zilnic cu apă fiartă, lămâie și/ sau ghimbir poate reduce riscul de îmbolnăvire.

2.Ghimbir

Ghimbirul este un antibiotic natural excelent datorită capacității sale de a trata infecțiile din organism. Știi, cu siguranță că există diverse tipuri de infecții respiratorii și toate acestea sunt cauzate de bacterii și viruși, care pot declanșa secreția de mucus, flegma și un risc crescut de inflamație. Dar ghimbirul te poate ajuta să eviți aceste situații neplăcute, utilizează-l fie în ceai sau chiar în apa fiartă și apoi răcită.

3.Uleiul de oregano

Uleiul de oregano are grijă de bacteriile patogene fără a distruge bacteriile benefice. Este, de asemenea, antiviral și antifungic, ceea ce îl face un antibiotic puternic, natural, fără a încuraja rezistența la antibiotice.

Principalul ingredient antimicrobian în ulei de oregano este carvacrolul. Indicat este ca uleiu să conțină cel puțin 70% carvacrol pentru a fi eficient.

4.Ardeiul habanero

Mai puțin cunoscut în regiunile noastre, ardeiul habanero este bogat în vitamina C și un puternic antibionic natural. Un singur ardei habanero conține mai mult de 100% din doza zilnică recomandată de vitamina C. Același ardei conține și un pic de vitamina A – 9% din doza recomandată – plus 4% din doza recomandată de potasiu, 3% aport de fier și un procent redus din doza zilnică recomandată de calciu. Ardeiul habanero este foarte iute.

5.Ceapa

Nu este o noutate că ceapa are proprietăți miraculoase. Ceapa protejează împotriva infecțiilor respiratorii. Experții susțin că fitonutrienții furnizați de consumul de ceapă măresc apararea sistemului imunitar; combat inflamațiile; reduc mucusul din căile nazale, plămâni și sistemul respirator; ajuta la vindecarea mai rapidă.

6.Rădăcina de hrean

Hreanul ajută la tratarea răcelii, tusei, elimină pietrele de la rinichi, infecțiilor ale tractului urinar – și răgușeală, desigur. Hreanul conține mai mulți compuși activi din punct de vedere medicinal decât majoritatea altor condimente. Și ei sunt foarte activi – pot elimina congestia, mucoasa subțire, pot reduce inflamația, luptă cu bacteriile și virușii, relaxează mușchii, stimulează sistemul imunitar – și chiar luptă împotriva cancerului. Asta face ca hreanul să fie un condiment special și absolut necesar în orice bucătărie.

7.Floarea de echinacea

Echinacea a fost utilizată pentru a trata o mare varietate de infecții sute de ani. În mod tradițional, a fost utilizată pentru a trata rănile deschise, difteria, otrăvirea sângelui și alte boli legate de bacterii.
Astăzi, această plantă puternică este folosită, mai ales, pentru răceală și gripă, datorită capacității sale de a distruge cele mai periculoase tipuri de bacterii. O poți găsi în farmacie, sub formă de picături sau naturală.

8.Oțetul de mere

Oțetul de mere conține acid acetic și acid malic, precum și săruri minerale, vitamine și niște aminoacizi. De asemenea, conține pectină, vitaminele A, B6, C, E, tiamină, licopen, niacină și acid pantotetic. Este într-adevăr o substanță puternică și sănătoasă. S-a demonstrat că este un tonic antiviral eficient, antibacterian și antifungic. Este, totuși, greu de băut, amestecați 1 linguriță cu un pahar de apă.

9.Mierea

Probabil cel mai gustos antibiotic este mierea. Aplicat local, poate ucide o gamă largă de agenți patogeni și bacterii.

10.Usturoiul

11 antibiotice naturale, usturiul si proprietati miraculoase

Cel mai cunoscut antibiotic natural este usturoiul. Încă din anii 1700 a fost folosit pentru a evita ciuma.

Usturoiul are proprietăți puternice antivirale, antifungice și antimicrobiene și este capabil să contribuie la protejarea și facilitarea eliminării bacteriilor neprietenoase. De asemenea, este foarte bogat în antioxidanți naturali care distrug radicalii liberi, care susțin, de asemenea, un sistem imunitar puternic.

Ingredientul activ în usturoi, alicina, este componenta cheie în uciderea și înlăturarea bacteriilor dăunătoare. Udă-l cu apă pentru a activa acești compuși și mânâncă-l brut, cu apă caldă sau în alimente ușor gătite.

11.Argintul coloidal

Argintul a fost folosit cu 1200 de ani în urmă de egipteni, romani, greci, marinari, etc. Ei l-au folosit pentru diverse boli și pentru a păstra alimentele și lichidele o perioadă îndelungată. Înainte de 1938, înaintea antibioticelor din farmacii, argintul coloidal a fost folosit de medici drept principala lor substanță pentru combaterea bacteriilor în mod natural. Informează-te bine înainte de administrare.

Știu că a fost util, mulțumesc că distribui prietenilor!

You Might Also Like

  • Turmenicul: rețeta miraculoasă de limonadă ce te ține departe de mediciDivers Media 06.02.2019 at 11:28

    […] scăzută, anemia, cancerul, artrita, ateroscleroza, boala Alzheimer, bronșita, viroza, conjunctivita, diabetul, diareea, edem, febra, ingerarea, inflamația, sindromul intestinului […]