70% dintre toate bolile pot fi tratate prin alimentație: află rețeta longevității de la un genetician cunoscut

Profesorul Hristo Mermerski este un genetician bulgar de talie mondială. Autor a peste 10 cărți, predă cursuri la universități cunoscute în peste 63 de țări. Profesorul afirmă că noi înșine ne punem capacul sicriului atunci când alegem în mod incorect produsele pe care le consumăm.

Despre îmbătrânire

Îmbătrânirea nu este o stare naturală. Conform multor oameni de știință, aceasta este o boală și noi singuri o provocăm prin alimentația nesănătoasă. 70% de oameni din întreaga lume mor din cauza bolilor declanșate de nutriție. Diabet, atac de cord, toate tipurile de cancer, accident vascular cerebral și lista este tare lungă.

Care sunt alimentele longevității

cum să trăiești mult și să fii veșnic tânăr

Este suficient să urmați regulile simple ale nutriție și să stopați procesul de îmbătrânire. Regula numărul 1: fără excese, este permis să mănânci totul, dar în cantități reduse. Produsele anti-age sunt legumele, fructele, iaurtul natural, laptele și vinul. Vinul este excelent pentru organism, dar în cantități mici. În Franța carnea este preparată cu vin roșu și ei trăiesc cu 10 ani mai mult decât popoarele care prepară carnea cu ulei.

De ce iaurtul natural? Pe primul loc în lista anti-age este iaurtul natural, deoarece se realizează pe baza unei bacterii absolut necesare organismului. Iaurturile din lapte uscat cu drojdie nu au un efect de vindecare. Iaurtul natural este cea mai digerabilă mâncare. Împiedică cancerul de stomac și de colon, oprește dezvoltarea osteoporozei.

Despre vitaminele frumuseții veșnice

cum să ai o viață lungă și fericită

Cele mai eficiente vitamine pentru organism sunt concentrate într-o salată de morcovi cu usturoi. Despre efectele miraculoase ale usturoiului o să pomenim în alte publicații. Proprietăți similare posedă propolisul, omoară virusurile gripale și este o profilactică profundă împotriva cancerului. Este suficient să adăugați 20-30 de picături de propolis în 50 ml de apă și să beți 2 ori pe zi. Pentru femei remediul natural pentru păr strălucitor și unghii frumoase este consumul zilnic a câte 3 lingurițe din acest amestec: lămâie, miere, nuci grecești, stafide și caise uscate.

Despre mâncarea otrăvitoare

În întreaga lume, au fost create peste 200 de substanțe chimice care conferă produselor miros plăcut și concept atrăgător. Toate aceste substanțe sunt mortale. Când cumpărați produse, citiți cu atenție cel mai mic text de pe etichete, deoarece aici sunt enumerate componentele nocive. Aditivii sintetici azotatul de sodiu și nitritul de sodiu sunt printre cei mai comuni ucigași ai tinereții și sănătății. Aceștia sunt adăugați peste tot, în carne pentru a fi proaspătă un timp îndelungat; în toate salamurile, crenvuști; șunca; pește convervat, etc.

cum să triești mult și sănătos-cum alimentație ne omoară

Un alt otrăvitor masiv care este adăugat absolut peste tot, pentru a mări termenul de valabilitatea este Butilatul hidroxianisol și butilatul de hidroxitoluen, mai pe scurt BHA si BHT. Sunt adăugați în uleiul unde se prepară chipsurile, în torturile din comerț, în pastele făinoase, în guma de mestecat. Extrem de dăunătoare sunt sucurile din comerț, este adăugat ulei vegetal din brom.

Sarea și zahărul este capacul sicriului tău

cum să trăiești mult și fericit

La începutul secolului XX, oamenii consumau de 5 ori mai puțin zahăr decât acum. Și lista bolilor de astăzi este mai lungă decât atunci. Persoanele care suferă de hipertensiune arterială nici măcar nu suspectează că principala cauză a bolii lor este o cantitate mare de sare consumată.

Rețeta longevității:

  • Nu consumați mai multe calorii decât ardeți
  • Un măr pe zi trebuie să fie un ritual sfânt
  • Beți apă înghețată și ceai din plante în fiecare zi
  • Fiți activi
  • Faceți un duș cu apă rece în fiecare zi
  • Petreceți mai mult timp în frig
  • Zâmbiți mai mult
  • Mănâncă doar ceea ce știi exact de unde provine

Mulțumesc că ești alături de noi!

You Might Also Like