10 obceiuri prostești pe care le faci pentru a îmbătrâni rapid! Nu mai fă asta niciodată

Cine nu vrea să fie frumos și veșnic tânăr? Îngrijirea pielii este unul din lucrurile cele mai importante în acest sens, pentru că pielea noastră este cartea noastră de vizită. Chiar dacă mergi la cosmetolog sau ai grijă de tine în cel mai categoric mod, sunt greșeli pe care le comiți.

Iată care sunt cele 10 obceiuri prostești pe care le faci cu pielea ta fără să conștientizezi pericolul la care te expui.

1.Faci scrub mult prea des

Scrubul este benefic pentru pielea ta. Curăță profund, ajută pielea să devină netedă, radiantă și curată. Dar numai în cazul în care nu o faci mai mult de 1-2 ori pe săptămână. Dacă folosești scrubul mai des vei usca pielea, o vei irita și inflama.

2.Dormi cu machiajul pe față

După o noaptea de distracție sau după o zi de muncă nu mai ai putere să te demachiezi. Te epuizează numai gândul, dar încă acținea. Dar dacă transformi această lene în obicei, atunci pielea va avea mult de suferit. Pe lângă îmbătrânirea precoce, vei acutiza apariția ridurilor, va apărea acnee și porii vor fi înfundați.

3.Bei puțină apă

Apa este izvorul vieții, sănătății și frumuseții. Ceai, cafea și alte băuturi nu se atribuie. Evită deshidratarea și aspectul neîngrijit al pielii.

4.Nu utilizezi cremă cu protecție solară

spf, cum să protejăm pielea

Da, crema de protecție solară trebuie să facă parte din rutina noastră zilnică și în sezonul rece, deasemenea.

5.Nu spălați periile de machiaj

Un makeup este cu adevărat frumos numai dacă pielea este curată și îngrijită. Iar succesul unui machiaj, depinde și de instrumentele cu care este aplicat. Important este să curățiți regulat periile și buretele pentru machiaj, astfel evitați încărcarea porilor.

6.Dormi pe burtă?

S-ar părea un obicei inofensiv, dar nu este așa. Pielea ta va suferi mult, dacă dormi prea des cu fața în pernă. Astfel eviți formarea ridurilor permanente, o piele stoarsă dimineața, pentru că pielea nu respiră.

7.Schimbi rar fața de pernă și cearșafurile

Se recomandă de schimbat lengeria de pat odată la 4-5 zile. Textilele absorb foarte ușor excesul de sebum, urmele de machiaj, de cremă sau de alte produse de pe fața noastră.

8.Nu alegi produsele de îngrijire în conformitate cu tipul de piele

Și aceasta poate fi o problemă și un declanșator al îmbătrânirii premature. Un produs ce se potrivește prietenei tale, nu va fi util și pentru tine. Citește eticheta, evită produsele ce conțin alcool. Consultă mai bine dermatologul sau cosmetologul.

9.Te speli cu apă fierbinte

piele, cum sa avem grija de fata noastra

Da, atunci când vrei să scapi de excesul de machiaj, apa fierbinte este o sursă mai ușoară, dar aceste câteva minute economisite vă aduc și mai multe probleme. Pielea facială este foarte sensibilă, iar apa fierbinte este inamicul numărul 1. Și nu mai șterge fața cu prosopul, alege doar șervețele de unică folosință.

10.Nu dezinfectezi tefelonul

Da și pe telefonul mobil se acumulează bacterii și încă foarte multe. Șterge frecvent ecranul cu șervețele antibacteriale.

You Might Also Like