11 secrete ale stilului inconfundabil francez, descoperă de ce franțuzoaicele sunt cele mai elegante femei din lume

Femeile din Franța sunt cunoscute de întreaga lume pentru eleganța, stilul impecabil și frumusețea naturală. Ele au simțul estetic foarte dezvoltat, sunt simple și extrem de grațioase, au un gust al proporției perfecte: ele nu întrec nici o măsură. Să vedem, care sunt 14 lucruri pe care franțuzoaicele nu le poartă niciodată!

1.Ștrampi nude

secretele frumuseții franceze

Nu vei întâlni niciodată la o femeie din Franța ciorapi de culoarea pielii. Este o regulă nescrisă în stilul vestimentar francez, picioarele nu pot fi goale, ele poartă fie ștrampi/ ciorapi de culoare neagră, sau alte culori. Este o lipsă de autorespect să-ți defilezi picioarele în văzul tuturor.

2.Lengerie intimă provocatoare

stilul vestimentar francez, eleganța femeilor

3.Multe accesorii

În codul vestimentar francez nu sunt incluse multe accesorii, deci pentru fiecare ținută este indicat un singur accesoriu, fie o geantă, centura sau un colier modest. Nu vei întâlni, cu mici excepții, femei care să poarte multe accesori, mai cu seamă, cercei voluminoși sau coliere extravagante.

4.Logo-uri imprimate ale marilor branduri

Bloggerii francezi scriu că adevăratul lux este modul în care arăți, nu marca care o porți. Frațuzoaicele omit asemenea branduri, care promovează excesul de logo-uri, chiar dacă astăzi este o tendință.

5.Imaginea exagerat de perfectă

Femeile din Franța nu sunt ”perfect împachetate”, ele se machiază puțin, își lasă părul leger pe spate, poartă haine confortabile și nu au un aspect de păpușă, accentul fiind pus pe naturalețe.

6.Nu merg la sala de forță

Standardele de aur ale mersului rafinat al lui Brigitte Bardot sunt încă în viață în Franța. Este o rușine în Franța să fii masculină, cu mușchii puternic reliefați, dar este o mare realizare picioarele subțiri și talia de viespe.

7.Sacoul este un element forte 

Fiecare femeie ce se respectă are un mare asortiment de jackete, sacouri de diferite culori și elemente ale stilului elegant. Sunt fane adevărate ale acestui articol de îmbrăcăminte și pot completa orice ținută.

8.Tocuri înalte

Nu vei vedea, decât la evenimentele mondene, femei cu tocuri. pentru ele acest gen de încălțăminte este un coșmar. Ele apreciază frumusețea clasică, eleganța și rafinamentul. Iar dacă poartă tocuri, doar cele care evidențiază aspectul grațios al piciorului feminin.

9.Armonia între generații

frumusețea femeilor din franța, stil, modă,

Femeia este frumoasă la orice vârstă, asta demonstrează vehement femeile din Franța.

10.Blană

Rar vei vedea o femeie să poarte blană, toate franțuzoaicele optează pentru paltonul clasic.

11.Haine over-size

Nici măcar tinerele fete nu optează pentru astfel de ținute, ele aleg haine ce le conturează silueta.

Acestea sunt secretele stilului inconfundabil francez, mulțumesc că aști alături de noi!

You Might Also Like