5 trucuri pentru a asorta armonios bijuteriile cu nuanța hainelor

Tendințele în paleta nuanțelor se referă nu numai la îmbrăcăminte, ci și la bijuterii: culoarea accesoriilor este la fel de importantă ca și orice alt detaliu care completează imaginea. Iar noi îți oferim ghidul util, simplu și cu gust! 

cum combinăm bijuteriile cu nuața hainelor

Contrar stereotipurilor, bijuteriile scumpe sau pietrele prețioase vor fi potrivite nu numai la evenimente speciale, ieșiri în oraș sau altele, dar și în viața de zi cu zi. Prin urmare, problema unei combinații armonioase rămâne valabilă.

O ținută poate fi completată cu accesorii, bijuterii sau alte detalii ce fac diferența, dar cum să o facem perfect? ”Perfect”, totuși, nu este bătut în cuie, ci depinde de mulți alți factori. Sezonul acesa este unul al contrastelor, așadar aveși frâu liber imaginației. Nu ne temem să combinăm roșu și albastru, verde și roz, indigo și portocaliu – cu cât nuanțele hainelor sunt mai puternice și pietrele selectate diferă, cu atât mai bine.

combiație bujuterii și haine, stil, modă, vogă

Cu toate acestea, pentru cei care evită culorile strălucitoare și preferă o gamă silențioasă, există o selecție imensă de combinații topice: rozul pastelat și albastrul pastelat sunt perfecte pentru costumele de caramel și colorate. Am selectat câteva combinații neobișnuite mai jos.

Combinațiile de contrast

Regula este simplă: trebuie să alegi bijuteriile de o culoare opusă ținutei. Deci, dacă porți o rochie de culoare verde deschis, ar fi indicat o pereche de cercei gingași, sau un inel verde aprins, sau cu o piatră prețioasă. Un alt secret este să ai mereu culoarea rujului la fel ca cea a cerceilor. Armonia și prospețimea este garantată.

Culorile anului 2018: Pantone

bijuterii, outfit, combinații,

Istitutul de culori Pantone oferă în fiecare an un raport detaliat. Sezonul toamnă-iarnă, de exemplu, culoarea albastră aprinsă a fost favorită, la fel roșu-maroniu și galben șters. Culorile precum: portocaliu, purpuriu, violet și culoarea vie a lavandei este la mare căutare.

Dacă ținuta este de aceeași culoare, optați pentru bijuterii simple

Regula este: o culoare aprinsă se combină cu o bijuterie ”liniștită”. Dacă scopul nu este de a șoca, impresiona și captiva, atunci accesoriile fine, din argint sau cu pietre mici sunt o completare perfectă a ținutei.

Culorile pastelate

Dacă ținuta este d eo culoare calmă, pastelată este recomandat o culoare mai pronunțată: coral, albastru aprins, caramel, verde aprins. Culoare poate fi aceeași, dar nuanțele diferite, de exemplu, un costum roz pal și o bijuterie roz aprins. Culoarile transparente sunt și ele indicate.

Sper că acest articol a fost unul util, nu uita să distribui prietenilor!

You Might Also Like