7 legi spirituale care îți pot schimba destinul chiar acum

Tot ceea ce este fizic în această lume există ca o consecință a ceea ce se întâmplă în lumea spirituală. Există anumite legi nescrise prin care totul există și se mișcă. Fie că crezi sau nu în asta, dar aceste legi ale universului funcționează și ne influențează viața. Dacă învățăm aceste legi, atunci putem ușor să ne schimbăm destinul.

legile universului

1.Legea bumerangului

Aceasta este una dintre cele mai importante legi spirituale. Este, de asemenea, cunoscută sub numele de ”legea cauzei și efectului”. Indiferent ce facem sau spunem, se va întoarce cu siguranță la noi. Orice acțiune atrage după ea alte lanțuri de consecințe. Dacă dăruiești bine și emoții pozitive, vei primi aceeași atitudine, iar dacă împarți altora doar negativitate și răutate, nu aștepta fericirea.

2.Legea creației

Dumnezeu a creat oamenii și le-a dăruit capacitatea de a crea la rândul lor. Se naște mai întâi gândul, ideea, mai apoi ele se materializează. Este foarte important să urmezi ceea ce crezi, ceea ce simți și gândești. Conform calculelor științifice, în timpul zilei, aproximativ 10.000 de gânduri trec prin mintea unei persoane! Totuși, din acest tumult de gânduri putem să alegem care sunt cele mai valoroase și să le punem în practică. De aici și importanța gândirii creative, pozitive- dacă ne inundăm mintea cu 10.000 de gânduri negative ar fi oribil.

3.Legea smereniei

Un drum lung poate întâlni și obstacole, uneori este nevoie doar să te oprești și să iei răgaz. Pentru a continua este nevoie de forțe și smerenie, de analiză a propriilor greșeli. Este imposibil să realizăm totul și întotdeauna. Aceasta este mândrie și vanitate. Astfel de oameni opun rezistență sprijinului divin.

4.Legea recunoștinței

Să fii recunoscător pentru cele mai neînsemnate lucruri este posibil. Pentru că te-ai trezit dimineața sănătos, pentru că poți merge, poți vorbi, gândi, mânca…toate sunt motive de recunoștință divină. Numai când suntem bolnavi realizăm cât de bine ne simțeam când eram sănătoși.

5.Legea iubirii

Să crezi în iubirea adevărată este un miracol. Trecem zilnic prin atâtea dezamăgiri, remușcări, umilințe, încât avem impresia că numai îngerii pot iubi desăvârșit și dezinteresat. Dar iubirea există, ea vine la voi atunci când sunteți puri, curați și pregătiți să o valorificați.

6.Legea iertării

legea universului, puterea de a ierta

Cea mai importantă lege a universului, care poate marca destinul omenesc pentru totdeauna. Puterea de a ierta este foarte sfântă, cine iartă este fericit, eliberat de durere și dezamăgire.

7.Legea credinței

Nu este lege, dar face parte din codul genetic al oamenilor. Credința este puterea care ne ghidează în cele mai grele momente din viață. Atunci când credem cu adevărat că totul va fi bine, credem în succesul nostru, când credem că o să ne îmbolnăvim așa și se va întâmpla. Convingerele noastre despre viață ne formează viața. Dacă crezi în miracole ele se întâmplă cu tine.

Vreau să fii încrezut în sprijinul divinității!

You Might Also Like