8 semne ce demonstrează că șeful te apreciază, chiar dacă nu te laudă!

Relația de la serviciu este foarte importantă. Aceasta se poate răsfrânge asupra relațiilor personale, asupra stării de bine și chiar, asupra sănătății. Dar cum să aflii dacă șeful te apreziază, ne ajută să înțelegem directorul executiv al CEO Bates Communicatios.

Iată 8 semne, care indică că șeful te apreciază, chiar dacă nu o demonstrează.

1.Ești tratat sever

Atunci când șeful vede în tine potențial, te va trata mai sever. Dacă ești cu adevărat un lucrător prețios, asta te va motiva și responsabiliza și mai mult. Dacă critica este constructivă, te va face să crești, să obții abilități noi.

Mai este și altă opțiune, dacă nu ești nici criticat, nici lăudat. Acestă atitudine este mai periculoasă, pentru că nu poți înțelege adevărata ta valoare. Cere un feedback obiectiv și sincer din partea șefului tău, dacă el nu o face.

2.Ești testat

”Liderul tău are nevoie de dovezi concrete în privința ta. Nu te speria, dacă vei fi testat în diverse moduri. Uneori îți poate oferi mai multe sarcini, decât crezi că ai putea face. Acceptă provocarea și îți vei conferi un plus de valoare. ” Susanne Bates, director executiv CEO Bates Communicatios

3.Dacă părerea ta contează

Se întâmplă uneori să nu ai o legătură foarte apropiată cu șeful tău, dar părerea ta să conteze pentru el. Simpatia reciprocă nu este importantă, dacă sunteți expert în domeniu.

”Dacă ți se cere opinia mai des, înseamnă că aduci o contribuție valoroasă pentru dezvoltarea companiei. De asemenea, poți fi rugat să propui mai multe soluții pentru problemele existente.” Susanne Bates, director executiv CEO Bates Communicatios

4.Ți se cere opinia primul

Dacă atunci când sunt probleme, sau perspective noi pentru compania la care lucrezi și ești primul care află despre asta- este un semn bun. Ești cu adevărat prețios.

5.Ești un exemplu

Dacă șeful tău trimite la tine alți lucrători pentru sfaturi și ajutor- ești un exemplu.

6.Ți se încredințează sarcini dificile

Și acesta este un semn foarte evident că ești șeful te apreciază, fără a te lăuda. Cele mai dificile sarcini sunt mereu pe umerii liderilor într-o companie.

7.Se interesează de viața personală

Dacă șeful se interesează de tine, atunci îți va pune întrebări și despre viața ta personală. Despre grijile și bucuriile tale ca om.

8.Trebuie să înveți pe alți

Acesta este semnul cel mai evident, că ești apreciat la muncă. Poți învăța pe alții, numai dacă deții toate instrumentele necesare, deci ești deja profesionalist în domeniul tău.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply