Află cum să alegi coafura perfectă pentru fața ta! Iată care sunt cele mai mari 6 erori despre care nu știai

Toate femeile visează la un stilist magic care să-i evidențieze frumusețea. O coafură care să ascundă defectele faciale și să te facă cea mai bună versiune a ta.

Suntem inundați de tendințe și stiluri diverse, fiece sezon aduce cu el o gamă nouă de culori și freze. Desigur, pe imagine sau la vedete acestea se potrivesc de minune, dar cum o să purtați această coafură zilnic?

Diverse.media a analizat cele mai mari greșeli comune în alegerea coafurii potrivite.

Regula de aur numărul 1: Forma feței- ea decide totul.

Fața rotundă

Dacă aveți fața rotundă, atunci uitați de părul strân la spate. Acesta îmbătrânește chipul și accentuează și mai mult ovalul feței. După cum vedeți în cea de-a doua imagine, un păr jucăuș și un bob alungit se potrivește de minune.

Iată care sunt tipurile de coafuri care nu se potrivesc, conform stiliștilor: aranjarea cu volum prin părțile laterale; părul drept întins peste cap; părul drept și breton gros- este cea mai mare greșeală de stil, nu face decât să mărească vizual fața rotundă.

Fața pătrată

Din imagine se vede clar că coafura bob-scurt accentuează bărbia, iar un păr lung ușor ondulat conferă maxim de eleganță. Evitați părul strân coadă la spate, liniile simetrice și părul scurt.

Fața inimă

Iată pentru femeile cu fața ușor ascuțită la bărbie se potrivește de minune bretonul. Evitați coafura cu volum în partea de sus a capului, în schimb optați pentru volum în partea de jos.

Fața romb

După imagine vedem cu ochiul liber, că  aranjare legeră cu volum deschide vizual fața și conferă luminozitate tenului. Stiliștii numesc ideală această formă a feței ”diamant”. Se potrivește de minune coafura bob stratificat, dar nu scurt. Evitați unghiurile ascuțite.

Fața trapez

Evitați aranjarea ultra fină și dreaptă sau părul scurt. Bretonul trebuie să fie lateral, lung și neapărat voluminos.

Fața dreptunghi

Observați din imagine diferența uluitoare pe care o conferă alegerea coafurii potrivite. Bretonul nu trebuie să fie scurt, în schimb optați pentru coafurile care măresc vizual fața și o rotunjesc. Părul ondulat este alegerea potrivită, conferă senzația de mișcare permanentă.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply