Îmbunătățește calitatea apei cu 100% prin aceste simple metode!

Vara este anotimpul perfect pentru plimbări lungi, ne bucurăm de soare și plajă, dar cum să facem față caniculei?

Temperaturile ridicate ne dau mari bătăi de cap, ne scade pofta de viață și energia creatoare. Specialiștii recomandă să consumăm multă apă și sucuri proaspăt stoarse.

Noi vă prezentăm mai jos un elixir al tinereții și stării de bine. Formula este simplă: Apa+fructe de sezon=bombă energetică!

Benefiicile sunt numeroase, alungă oboseală, sporește creativitatea și puterea, revigorează organismul, hidratează și conferă un aspect plăcut pielii și scalpului, elimină toxinele din organism și scapi de kg nedorite.

Iată topul celor 10 rețete homemade ale apei detoxifiante:

1.Apă cu lămâie și mentă

Zdrobiți câteva crenguțe de mentă și stoarceți o lămâie într-un vas, acoperiți totul cu apă fiartă. Se consumă dimineața pe stomacul gol- un pahar cu înghițituri mici. De asemenea, se poate de consumat în timpul zilei această băutură miraculoasă.

2.Apă cu pepene verde

Una din cele mai recomandate de specialiști metode de detoxiefiere a organismului pe cale naturală este consumul de apă cu pepene verde. De ce? În primul rând, este un puternic antioxidant și conține vitamine C și A, mai mult, fiind bogat în fibre și apă, ajută la o bună funcționare a sistemului digestiv.

3.Apă cu castraveți

Revigorantă și perfectă pentru zilele aride. Poate fi consumată de toți membrii familiei. Pentru a spori aroma, puteți adauga rozmarin sau mentă.

4.Apă cu căpșune

Pentru a profita și mai mult de vitaminele verii, utilizați fructele proaspete și în apă. Copii adora căpșunile și este indicat să le oferim o gamă mai largă. Renunțați la limonada clasică, unde de obicei, se adaugă mult zahăr. Puteți adăuga miere, în schimb.

5.Apă cu ghimbir

Metoda numărul 1 în combaterea răcilii și pentru o piele tânără. Adăugați ghimbir, lămâie, miere și scorțișoară într-un recipient mare cu apă și profitați de arome și energie fără efort.

6.Apă cu mere

Astfel îmbogățiți apa vitamine și minerale, în plus, este delicios.

7.Apă cu fructe de pădure

Dacă nu puteți consuma fructele de pădure în stare proaspătă, o metodă eficientă ar fi să le adăugați în apă.

8.Apă cu piersici

Asta este preferata mea. Infuzia de apă cu piersici ajută la eliminarea toxinelor, a retenției de apă din organism și la îmbunătățirea sistemului imunitar. Sunt un elixir al tinereții.

9.Infuzia de apă cu portocale

Limonada excelentă pentru caniculă.

10.Infuzia cu mix de fructe sezoniere

Sau dacă sunteți îndrăgostiți de gusturi noi, puteți experimenta și profita din plin.

Nu uitați să adăugați plus de valoare, chiar și în paharul cu apă!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply