Ce spune data nașterii despre personalitatea ta: acest test îți descoperă cele mai ascunse talente

Numerologia este o știință antică care studiază energia numerelor și influența lor asupra vieții umane. Iată un exercițiu foarte simplu care spune foarte multe despre personalitatea ta. 

Află misiunea ta pe pământ, cu ce daruri te-a hărăzit natura și ce profesie ai putea urma. Deci, pentru asta ai nevoie de data zilei tale de naștere. Exercițiul este simplu: trebuie să aduni toate cifrele, până obții o cifră de la 1…9. Iată un exemplu: 11.03.1995= 1+1+0+3+1+9+9+5 = 11; 1+1=2. Deci numărul tău este 2. Acum citește mai jos ce semnificații poartă aceste cifre!

1.Ești un lider înnăscut

Talentele tale sunt multiple, dar cel mai priceput ești în sfera comunicării și influenței. Știi să captezi atenția, să iei inițiativa și să conduci. Ai spirit antreprenorial și ești un lider desăvârșit. Poți fi un bun manager, director sau liderul unor mișcări revoluționare.

2.Pacea și diplomația

Persoanele cu acest număr sunt foarte inteligente, sunt capabile să negocieze, să comunice și cel mai mare potențial este de a convinge oamenii. Pot rezolva conflicte, dispute și sunt iubitori de pace. Reușesc în domeniile umanistice, pot fi psihologi de succes, avocați, diplomați sau antreprenori.

3.Inspirația și veselia

Astfel de oameni se disting printr-o imaginație bogată, energie și creativitate. Sunt perfecte meseriile din domeniul artistic: creator de modă, actor, blogger, pictor, scriitor.

4.Concentrare și minuțiozitate

Ești capabil să te concentrezi asupra celor mai mici detalii, ești practic, ai atenția foarte dezvoltată. Domeniile potrivite ar fi finanțele, arhitectura și orice implică concentrare maximă sau răbdare.

5.Curiozitate și energie

Dacă numărul tău este 5, atunci ești norocos. Posezi o energie debordantă, inepuizabilă. Ești însetat să descoperi lucruri noi, adori să călătorești și nu te plictisești cu una cu două. Poți face față în pedagogie, arheologie, turism și în domeniul cercetărilor științifice.

6.Loialitate și devotament

Dispui de multă cumsecădenie și devotament. Ești un prieten bun, îți place să ajuți oamenii care au nevoie de tine. Poți fi un educator bun, un profesor de excepție, un consilier personal sau un consultant. Indiferent de domeniul de activitate, poți face față cu brio tuturor încercărilor.

7.Înțelepciune și intuiție

Sunteți înzestrați cu inteligență și abilități analitice. Sunteți extrem de perceptivi, empatici și sensibili. Poți avea succes în orice activitate intelectuală sau creativă. De obicei, sunt oameni fără un serviciu, dar de la care ai multe de învățat. Fie că se retrag în munți, la mănăstire, sau sunt pur și simplu izolați de societate, dar se avânturează în tainele vieții.

8.Voință și curaj

Cifra 8 reprezintă cei mai puternici și curajoși oameni. Ești înzestrat cu rezistență fizică și emoțională, poți face față tuturor obstacolelor. Oamenii din această categorie numerologică sunt sportivi de performanță sau lideri politici.

9.Simbol al creativității
Cei nascuți sub auspiciile numarului 9 caută să îmbunătățească lumea. Astfel de oameni sunt receptivi și creativi din punct de vedere estetic, prin urmare se realizează în profesii creative: oratori, poeți, jurnaliști, muzicieni, actori, dansatori, etc.

 

You Might Also Like

  • Testul creat de psihologi care a uimit o lume întreagă prin adevărul lui: descoperă ce personalitate eștiDivers Media 16.02.2019 at 17:13

    […] mai mare virtute a ta este capacitate de renaștere. Indiferent de greutatea loviturii, știi mereu cum să găsești motivația internă pentru a evolua. Ai o capacitate mare de a […]

  • Personalitatea ta poate fi definită cu ajutorul acestui test simpluDivers Media 16.02.2019 at 17:42

    […] mai mare virtute a ta este capacitate de renaștere. Indiferent de greutatea loviturii, știi mereu cum să găsești motivația internă pentru a evolua. Ai o capacitate mare de a […]